Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Budapesten, hova menjek...

Budapesten, hova menjek babamozira?

Figyelt kérdés
Az orvosom csak azt mondta, hogy 26- 28 hetesen érdemes menni 4D- s UH- ra, mert ilyenkor még egyben látszik a bébi és szépen kivehető mi micsoda! Ki mit tanácsol, hova menjek, ahol kedvesek, szakszerűek!
2012. márc. 19. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
A Hepinetet sokan dicsérik(több helyen is van rendelőjük,az egyik a Váci úti Brendonnál).Én is oda megyek a jövő héten.
2012. márc. 19. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
A 4d genesis-t nagyon tudom ajánlani,a fiammal és most a lányommal is náluk voltam,mindkét szonográfus hölgy nagyon kedves,hozzáértő,gyönyörű képeket készítettek,és nálunk pl a leánysó nagyon nehezen akarta mutatni az arcát,de addig "macerálta",hogy csak elvette a kezét :) Barátságos hangulatú a rendelő,óránként adnak időpontot,nincs kapkodás,torlódás,és nekem mindkét alkalommal kb 50 percig tartott a vizsgálat.Átnézik 2d-vel is a babát közben,hogy minden rendben van-e vele.
2012. márc. 19. 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:
én azt tudom mondani,hogy hová ne a Cleopatra Medical center
2012. márc. 19. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:

4d genesist probaltuk, ajanlom batran.

Igaz, mashol nem is voltam, nincs a tobbi helyrol velemenyem, de ez annyira bejott mar elsore is, hogy osszesen negyszer voltunk ott a ket terhesseg alatt.

Meg annyit tudok, hogy a baratnom a polusban volt babamozizni (a ceg nevet nem tudom) es abszolut lehangolonak titulalta. Lehet, hogy csak rossz napjuk volt, de a baratnom azt mondta, hogy nagyon rovid volt, rovidebb, mint az arlista szerint kellett volna, siettek, Ot is siettetek, a kepek is eletlenek voltak. (Utobbit igazolhatom, megmutatta.)

2012. márc. 19. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is a 4D Genesist ajánlom!

A 22. héten voltunk, szerintem tökéletes időpontban, kedvesek, aranyosak, az ár is jó. Ha gondolod, priviben küldök képet, hogy milyen lett.

2012. márc. 19. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Cleopátra!!!
2012. márc. 20. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi,hogy belekontárkodok,de mennyibe került?Mennyivel előtte kell bejelentkezni,melyik héten érdemes elmenni?Köszönöm
2012. márc. 20. 08:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Pólus center.Hétvégén is vannak.
2012. márc. 20. 09:38
 9/10 Adrika ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem van egy akciós kuponom a 4d genesishez,ami április 21-re 10 órára szólna.

Akciósan 12500 ft helyett 7500-ért vettem,csakhogy időközben kinyílt a méhszájam és szigorúan feküdnöm kell,így nem tudok elmenni rá(kb 100 km-csak oda az út).

Nem szeretnék kockáztatni a hosszú utazással.Ha érdekel valakit,szívesen átadom!Priviben megbeszélhetjük a részleteket!

22 hetes km

2012. márc. 20. 12:47
 10/10 Adrika ***** válasza:
Még annyit,hogy április 30-ig fel kell használni a kupont,előre kell időpontot egyeztetni a 4d genesissel!
2012. márc. 20. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!