Budapesten, hova menjek babamozira?
4d genesist probaltuk, ajanlom batran.
Igaz, mashol nem is voltam, nincs a tobbi helyrol velemenyem, de ez annyira bejott mar elsore is, hogy osszesen negyszer voltunk ott a ket terhesseg alatt.
Meg annyit tudok, hogy a baratnom a polusban volt babamozizni (a ceg nevet nem tudom) es abszolut lehangolonak titulalta. Lehet, hogy csak rossz napjuk volt, de a baratnom azt mondta, hogy nagyon rovid volt, rovidebb, mint az arlista szerint kellett volna, siettek, Ot is siettetek, a kepek is eletlenek voltak. (Utobbit igazolhatom, megmutatta.)
Én is a 4D Genesist ajánlom!
A 22. héten voltunk, szerintem tökéletes időpontban, kedvesek, aranyosak, az ár is jó. Ha gondolod, priviben küldök képet, hogy milyen lett.
Sziasztok!
Nekem van egy akciós kuponom a 4d genesishez,ami április 21-re 10 órára szólna.
Akciósan 12500 ft helyett 7500-ért vettem,csakhogy időközben kinyílt a méhszájam és szigorúan feküdnöm kell,így nem tudok elmenni rá(kb 100 km-csak oda az út).
Nem szeretnék kockáztatni a hosszú utazással.Ha érdekel valakit,szívesen átadom!Priviben megbeszélhetjük a részleteket!
22 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!