Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szokott más kismamának is...

Szokott más kismamának is zsibbadni a keze lába? 2 perc után is simán úgy bezsibbadok.25 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete van ez, hogy éjjelente is arra kelek, hogy zsibbadok, meg ha ülök. Nem is gondoltam hogy az ember melle is tud zsibbadni, de képzeljétek tud. :) Fura. Mitől van ez? Ellene valami? Árt? Ilyenkor próbálom tornáztatni a kezeimet, lábamat, megmozgatni, no nem éjszaka, de van rá lehetőség. Valami problémára utalhat esetleg?
2009. jún. 12. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is zsibbad, igaz csak a kezem. Nekem körülbelül a 30. héten jöttek ezek a tünetek, először csak éjszaka zsibbadt a kezem, aztán már nappal is. Most a 40. hétben vagyok és 2 hete az ujjaim már folyamatosan zsibbadnak. Már fogni is alig tudok, minden kiesik a kezemből.

Nekem a doki azt mondta, hogy ez a terhesség velejárója, de nem mindenkinél fordul elő.

Az jó, ha próbálod mozgatni, tornáztatni, a vérkeringésnek jót tesz.

A mell zsibbadással kapcsolatban nem tudok segíteni.

2009. jún. 12. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia. A 24. hétben vagyok, és éjjelente vagy ha fekszem nekem is zsibbadnak a kezeim! Nagyon kellemetlen érzés, és ha megyek a dokihoz akkor megemlítem neki. De amúgy szerintem nincs gond, a vérkeringésünk más, és ha ráfekszek a kezemre vagy nem úgy tartom hogy jó legyen a vérkeringésnek, bizony akkor zsibbad. Gondolom ez rosszabb lesz később. :( De megéri :)

Szép babavárást!

2009. jún. 13. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is most vagyok a 25.hétben, ugyanez a problémám nekem is, a jobb felemen nem tudok 5 percig se feküdni ( pedig kedvenc alvó pózom) és gyakran bezsibbad minden ok nélkül nap közben is.Az orvosom MagneB6-ot javasolt rá, a védőnőm szerint a kálcium is sokat segíthet ( azt egyébként is szedni kell a baba csontjainak elősegítésére ), plusz én még terhes tablettát is szedek, no meg vasat (:D), ennek ellenére én is tapasztalom ezt, de talán a vas tabi mellékhatásaként.
2010. nov. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!