Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj, ha foleg csak az...

Az baj, ha foleg csak az egyik oldalamon érzek kisebb gorcsoket (bal petefészkem kornyékén - ami kisugárzik a derekamba)?

Figyelt kérdés

Tegnap este teszteltem a nemvárt utáni napon halvány pozitívat. S félek, nehogy méhen kívuli legyen. Járt már valaki így, és minden rendben volt? Nagyon szeretnénk ezt a babát. S mikor menjek orvoshoz eloszor?

Elore is koszonom!

2009. jún. 12. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom az első terhességed.

Nekem is nagyon fájt a jobb petefészkem és kisugárzott a derekamba.Végül már a lábaimba is sugárzott,mint egy jókora petefészekgyulladás.Végül korházba kerültem,kivizsgáltak és nem volt semmi bajom.Magnézium jó lett rá mert görcsoldó.És a meleg.

De ha véletlenűl kávézaccszerű vagy piros folyna belőled,akkor az a méhenkívülire inkább jellemző.

De Uh-al csak az 5-6.héten tudják megmondani h mehen kivűli-e.

2009. jún. 12. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:

A legtöbben azt mondják, hogy elég 12 hetesen menni dokihoz, de én nem bírtam kivárni, 7 hetesen mentem el, már nem csak a petezsák látszott. Igaz a tesztet is soká csináltam, mert volt olyan előtte, hogy több mint 3 hetet késett, és a negatív teszt ellenére is sikerült belelovalnom magam a babába.

Várj még egy kicsit, aztán menj dokihoz. Úgy fogsz megnyugodni, hogy minden rendben.

Gratulálok 29 km

2009. jún. 12. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 1 hét után mentem el, persze volt egy + tesztem. Igaz még korán ahhoz, hogy legyen szívműködés, de legalább azért már nem izgulok, hogy méhen kívül van-e.

Ha elmész, veszteni nem vesztesz semmit! Sok sikert!

2009. jún. 12. 09:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat. Igen, elso lenne, igaz volt egy nagyon korai vetélésem decemberben. Jovo hét vége felé tervezném menni a dokihoz (egy héttel a késés után). Még azért holnap vagy holnapután is csinálok egy tesztet, hogy mennyire erosodik a vonal. Remélem minden rendben lesz! Nektek is boldog babavárást!
2009. jún. 12. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!