Fogászati érzéstelenítő injekció biztos nem ártalmas a babára nézve?
Figyelt kérdés
12. terhességi hetem előtt voltam a dokinál, azt mondta nem ad, nem csinálja most meg, menjek vissza kb 4 hónaposan majd akkor. Miért, most már nyugodtan beadja mert letelt a bűvös 12 hét vagy most már nem árt? Nem értem és félek, hétfő reggel kell mennem a helyi SZTKba...2012. márc. 16. 09:12
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. Egy gyökérkezelt fogamban van ideiglenes tömés, azt nem fejezte be 12. hét előtt a doki és kérte menjek később vissza, akkor ad injekciót és befejezi. Most pedig muszáj visszamennem, mert félbetört :S de akkor megnyugszom.
2012. márc. 16. 10:25
12/12 A kérdező kommentje:
Csak egy fél injekciót kaptam, muszáj volt; köszi a segítséget mindenkinek
2012. márc. 19. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!