Ha az 5. és 6. hét között az UH szerint nem fejlődött a magzat, akkor már biztos hogy elhalt vagy van még remény?
Figyelt kérdés
5 hetesen és 4 naposan kezdtem barnázni, ami tegnap erősebb vérzésbe csapott át, igaz épp tegnap kellett volna megjönnie (28.napon).Nekem nagyon pontos szokott lenni.Épp ezért elrohantam tegnap UH-ra (6 het+2 naposan)és sajnos nem volt se szívhang, se fejlődés az 5 héthez képest. Még tegnap bevettem az első két szem Utrogestant. Szerintetek megindulhat még a fejlődés vagy tuti h elhalt a baba? Szívhang még nem volt.:-((Az orvos még hagyott egy pici reménysugárt, bár nem biztatott.:-((2012. márc. 15. 12:13
11/11 judit179 válasza:
Szia!
Ilyenkor szoktak hagyni egy kis időt még hét ha.De barnázás lehet attól pl. hogy kb most kellene megjönnie.Sok oka lehet.
6 hetesen már illene szivhangnak lennie,az én kicsikémnek már volt akkor.De változo.Ha nincs 2 orvosnak is meg kell néznie és döntenek.
Sajnos nekem 10.terhességi hétnél halt el a magzatom nem volt szivhang.Mindent megtettem azért hogy rendben menjen minden,de igy jártam.2.vetélésem volt:((
Ne add fel a reményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!