30. héten így kell mozognia?
Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok, és babócám szinte csak oldalt a bordáim alatt szokott mozogni. Amikor elkezdi akkor ritmusos szapora de annál erősebb két oldali mozgása van. Volt már nektek is ilyen? Vagy 30. héten nem kellene már lassabban mozognia?2012. márc. 14. 15:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Én is 30 hetes vagyok és nagyon virgonc a kisfiam.Az a legjobb mikor egyszerre nyújtogatja a lábát és a kezét. Fent és lent is érzem :) Nekem is
gyakran a bordáimnál rugdos.
2/7 anonim válasza:
Hát, ha haránt fekvésü, akkor sztem előfordulhat hogy fent matat! Én 31 hetes vagyok, nekem fejvégü a babóm, mindenhol érzem!
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem még farfekvésű. És mikor elkezdi - akár hajnalban is- annyira ritmusos és tényleg a két bordám alatt hogy csak nézek. :)
2012. márc. 14. 15:58
4/7 anonim válasza:
Én 31 hetes vagyok, szerintem bárhogy mozoghatnak. Az enyém rugdos, csuklik, utána dühbe gurul, akkor nagyot fészkelődik, nyújtózkodik, kinyomja itt-ott a könyökét, nagyon tündér. :) Mindenfelé érzem, de gyakran érzem ott, és úgy ahol te, bár az enyém fejvégű. :)
5/7 anonim válasza:
Most még van helye így mozogni. :o)
2 gyerekes 31 hkm
6/7 anonim válasza:
Én is 30 hetes vagyok.
Van amikor nekem is csak ott mozog mint neked.
De ez nnyira érdekes,az én babám még sosem dugta ki a könyökét,és éjszaka sem mozog úgy hogy felkelnék rá,pedig elég éber alvó vagyok!
Akkor most ő nyugodtnak számít?
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem csak az hogy nem vagyunk egyformák. A te kis babócád is másképpen reagál a pocidban és az enyém is. Tehát pl. : nállunk ha haza jön apa akkor babó egyből elkezd fészkelődni és mocorogni, pedig nem is láthatja hogy mi történik körülötte. Nyilván az én érzéseim hatnak rá. Gondolom te nyugodtabb vagy mint én, illetve az érzéseid talán nem olyan intenzívek és ez a babódon is látszik hogy nem "hiperaktívoskodik". :) De ettől biztos hogy tökéletesen egészséges, és minden rendben van.
2012. márc. 14. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!