Volt valakinek vér a vizeletében? Aggódok!
Felfázás lehet, ez aránylag gyakori :( Nekem is találtak mindenfélét a vizeletben, fehérje, baktérium, aceton, vörösvérsejt...küldték tenyésztésre, én is most várom az eredményt.
Szóval felfázás lehet, de olyanról is hallottam, hogy valakinek veseköve lett a terhesség alatt s attól találtak vért a vizeletében.
29 hetes (második gyermekét váró) kismama
Én azt javaslom, hogy mindenféle "kétségbeesés" előtt várd meg a normál labort.
Nekem a védőnő sajnos többször is találni vélt ezt-azt, amiről kiderült, hogy nincs is ott, csak szennyezett volt valami, vagy az apapírcsík nem működött jól, nem tudom, de a labor szerint már minden rendben volt!
Ezt kívánom Neked is!
Nekem is az ügyeleten találtak vért a vizeletemben, én görcsökkel mentem be. Aztán kiderült, hogy a vér lehet felfázástól. De mégsem voltam felfázva, mert nem volt genny a vizeletemben, szóval mai napig titok, hogy mitől lehetett. Ügyelet után ugye kórházba mentem, ott viszont már semmit sem találtak a vizeletemben, na jó egy kis fehérjét. Nyugi, szerintem nincs semmi gond.
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!