Egesi serules terhesen - égés?
Figyelt kérdés
Lanyok anyukak segitseget kernek. Megegettem magam sutes kozben a tepsi oldalaval es pont a hasamon ahol a baba van. Nagyon megijedtem, ugy felugrottam, meg az az erzeem volt hogy a baba is jo nagyot ugrott az ijedsegtol bennem...
Most igy van a hasamon 5 centis csik, heg.
Lehet e esetleg ezt kesobb meglatni a baban, lehet e valamilyen karos hatasa a babara??
12 hetes kismama
2012. márc. 12. 15:55
1/3 anonim válasza:
Ez csak babona, nem szabad elhinni. A babán semmi nem fog meglátszódni, ne aggódj.
2/3 anonim válasza:
Én vasalóval égettem meg magam, igaz nem nagyon, de azért fájt és pici nyoma is volt, de a gyerekemen nem volt. És hatalmas lila zúzódásom is volt a combomon (lovas baleset), az sem látszott a babán.
3/3 anonim válasza:
Hogy látszana?!?!? :))) Kutya baja sem lesz.
Te viszont kenegesd esetleg bepanthennel, hogy hamarabb elmúljon. :)
sok boldogságot!
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!