Pécsen az Édesanyák útján Dr. Veszprémi Béláról mi a véleményetek?
Most kell orvost választanom, Dr. Veszprémin gondolkozom. Ő ügyesen császároz? Én tuti, hogy császáros leszek. Megbízható? Aranyos a terhesgondozások alkalmával?
Köszi a válaszokat!
Nekem nagyon rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban, persze ez csak az én véleményem, biztos van olyan is aki pozitívan tud nyilatkozni róla.
Hány hetes vagy?
Köszi, hogy írtál!
10 hetes vagyok, lassan itt a genetikai uh és azt már szeretném, ha a választott orvosom csinálná.
És Neked ki volt szimpatikus ott az Édesanyák útján? Én nem pécsi vagyok, de ott szeretnék szülni, ezért nincs tapasztalatom az ottani orvosokkal. :-(
Köszi a választ előre is... :-)
Igazából nincs olyan ami annyira szimpatikus lenne, olyan mint bármelyik más kórház (mindenütt sokat kell várni, mindenhol vannak kedves/bunkó nővérek, orvosok egyaránt). Igen azt hallottam, hogy jó a genetikába, ő és még 2-3 orvos szokott a genetikán "rendelni", én szerencsére nem hozzá kerültem. Érdekes azóta amikor megyek a klinikára (32 hetes vagyok) ki az első akit látok?A Veszprémi doktor. Szerintem menj el hozzá nyugodtan, ha nem szimpatikus legfeljebb majd váltasz másik orvost.
Boldog Babvárást!
Nagyon köszi, igazad van, még nagyon az elején vagyok, ha nem lesz szimpi, akkor keresek mást! :-) Egy próbát megér! :-)
Neked is további szép Babavárást és jó egészséget Neketek!!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!