Mitöl fájhat a hasam felett?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 20:51
1/10 anonim válasza:
Hány hetes vagy?A hasad felett azt hogy érted?Ha a gyomorszájad fele van a fájdalom, akkor az valószínű gyomorsav.
2/10 A kérdező kommentje:
28 hetes vagyok.
Hát a két mellem között, de ott elvileg a gyomrom van
2012. márc. 11. 21:53
3/10 anonim válasza:
Értem.
Hát szerintem csak annyi van, hogy egyre több helyet követel magának a picurod. :) Nekem is rengeteg volt a gyomorsavam, úgy a 30. héttől, és állandóan olyan volt, mint ha valaki 2 ujjal nyomná 1 pontban.Valamennyit rajtam segített a Reni, de a végén már úgy ettem mint a cukrot.
Kitartást!!!
Boldog baba várást, és könnyű szülést!
4/10 anonim válasza:
Detto ugyanez volt kb 27-28.héttől szülésig.
Nekem csak a szódabikarbóna segített.
5/10 A kérdező kommentje:
Olyan már mintha hánynom kell.
2012. márc. 12. 01:18
6/10 anonim válasza:
ha nem használ a Rennie, vegyél be egy kiskanál cukrot és igyál rá vizet, vagy pedig szódabikarbónát, hátha hat valamelyik
7/10 anonim válasza:
Hát most nem foglak megnyugtatni, de én volt, hogy ki is hánytam a savamat! :(
1. voltam
8/10 A kérdező kommentje:
Rennie nincs itthol de szerintem még szódabikarbona sincs, reggel már tudtam aludni.
Hányni nem szeretnék
2012. márc. 12. 14:48
9/10 anonim válasza:
de gondolom kristálycukor van, egy kis kanálnyit egyél meg, veszteni nem vesztesz vele
10/10 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm a segitséget
2012. márc. 12. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!