Mit tudtok hozzáfűzni 7 hetesen a cappuchinó színű folyáshoz, egy rákszűrés után?
Azelott nem volt?Folyas az elofordul a terhesseg alatt nem baj nekem is van,de ha nagyon aggodnal hivd fel a dokidat!
Boldog babavarast!
Köszi a gyors választ.
Felhívtam és "megnyugtatott", h lehet, h a rákszűréstől van, de lehet, h éppen elhal a terhességem. Pihenjek sokat, ha meg akarom tartani. Mondjatok vmi nyugtatót....
Én 5hetes 5napos terhes voltam mikor elkezdtem vérezni.nekem magne b6-ot és hormontartalmú gyógyszit kellett szedni, és feküdni amannyit csak tudok!be is tartottam!azóta minden rendben,most 14 hetesek vagyunk!
Próbálj meg megnyugodni sztem az a legfontosabb!Én végig beszéltem neki már akkor is!Nyugodt és Boldog Babavárást!
Nekem stresszes a munkahelyem, volt egy kis balhé(kocsmai meló) 6 hetes voltam, reggelre élénk színű piros vér! Sírva mentem az orvoshoz, annyit mondott pihenjek, hétfőn uh volt, megvolt a szívhangja, azóta minden rendben, de mondanom se kelljen, azóta táppénzen vagyok, és nem is megyek vissza. :)
11 hetes
Én 5+3 naposan voltam dokinál, aki látni még nem látott semmit, de azt mondta tapintás után, hogy babás vagyok. Csinált rákszűrést is. Másnap barnás volt a WC papír, teljesen bepánikoltam, hogy mi van. Felhívtam telefonon, azt mondta, hogy nem tudja ez mitől lehet, menjek vissza hozzá másnap. Itt mindenki azt írta nekem, hogy azonnal irány a kórház, ha nem akarom elveszíteni a babát. Erről anyósom lebeszélt (szintén orvos, bár nem nőgyógyász), másnap a doki még mindig nem tudta mitől lehetett. Rá pár hétre mentünk uh-ra, ahol a szonográfus azonnal rávágta, hogy 100%, hogy a rákszűréstől volt az egész. Most a 24. hétben járunk, már napona rúgdos a kiscsaj. Azóta mondanom se kell orvost is váltottam amit nagyon jól tettem. Szóval kitartás, simán lehet a rákszűréstől, sőt egy sima vizsgálattól is...
Boldog babavárást!
Kismamik!
Mindenkinek köszönöm. Már alig van vmi, remélem nekem is attól volt. Jövő szerdán uh. Addig azért bennem van a félsz... Köszönöm még egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!