Timmerman Gábornál 6000 Ft a terhesgondozás. Ebben az árban benne van az ultrahang is? Jár valaki hozzá? Mennyi nála a szülés, a 6000 tízszerese?
..én csak a netről "ismerem":
www.timmermann.hu
Szia a szülésnél nincs fix tarifája, h arákérdezel, azt mondja, h amennyit gondolsz. Nekem majdnem minden terhesgondozásot ránézett UHval a babaára, amíg vol tértelme, képet is kaptam mindig.
Akkor drágább a terhesgondozás, ha tenyésztést is csinál, ez kétszer volt eddig, a közepe felé, meg most így a végén.
ha valamit nem mondtam el, kérdezz nyugodtan.
Köszi szépen :) Igazából az UH-ra voltam igazán kiváncsi. Ja, még azt szeretném tudni, hogy milyen sűrűn kell menni hozzá? Mármint átlagban.
Előre is köszi a választ.
Szia!
Én hozzá járok, a vizit az 6000 ft, van neki egy uh gépe is amin mindíg megnézi a babót, ez benne van az árban,én képet is mindíg kaptam amíg belefért a babó, a genetikai uh-t is meg lehet nála csináltatni, ezt ugyanott de sokkal korszerűbb géppel csinálja, van benne 4d is és ahány jó kép készül mindíg kinyomtatja, illetve lehet dvd felvételt is kérni, ennek az ára 10000 + 2000dvd.
De ez nem kötelező, lehet menni a Sote II-re is uh-ra, kicsit macerásabb, van hogy sokat kell várni, na meg nincsen szélesvásznú mozi, de ingyenes. Én 3 uh-t nála csináltattam nem bántam meg, átlagban fél órát lehet mozizni, mindent megmutogat, elmagyaráz. Aztán van 2-szer kenetvétel ezért + 2000 ft-ot kell fizetni, illetőleg a 36. héttől nst ezt szintén ha nála csináltatod 3000 ft, vagy lehet menni a Sote-ra is és az is ingyenes.
A szülésért nem kér fix összeget, azt mondja ő nem ezért dolgozik, tehát adsz amennyit jónak látsz és amennyit megengedhetsz.
Remélem segítettem!
Üdv:
36km kismama
Azt hiszem, azt egyikőnk se írta, hogy 4hetente kell menni terhesgondozásra.
Én az össze s UHt vele csináltattam a Magzati Diagnosztikaiban, meg a heti NSTket is ott csináltatom, jókat röhögcsélünk közben az asszisztensével.
Extra szolgáltatása, hogy a szülőszobán fényképez is, ha megkéred :o)
Nagyon rendes és lelkiismeretes, én csak ajánlani tudom. Viszont annyit tudok, hogy már csak január-februárra tud szülést vállalni, mert teljesen tele van. :(
Na, ennek örülök, két barátnőm sajnos már lepattant róla, mert decemberiek lesznek a babák.
Nagyon jól választottál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!