Mit fogyaszthatok 7 hetesen? Többen azt mondták, hogy bármit amit megkívánok, valaki meg azt mondja kerüljem a fűszeres, savas dolgokat. Most akkor melyik a jobb?
Egyél, amit megkívánsz, a szervezeted jelez, persze bizonyos ételeket csak mértékkel! Nincs rosszabb a sóvárgásnál! :-)
Nagyon boldog babavárást!
33 hetes kismama
Mindenki egy megkötöttségként éli meg a terhességet. Hallottam olyat is, aki nem evett szénhidrátot meg cukrot, mégis magas lett a cukra...
Szóval én amondó vagyok, hogy egyél úgy, ahogy előtte, egyél azt, amit megkívánsz. A többi a te dolgod, hogy mennyit eszel, mennyit engedsz meg magadnak, milyen alkat vagy. Én ugyanúgy eszem ugyanazt mint terhesség előtt, és 32 hetesen csak 2 kg van rajtam.
Amit kerülj az üditők-sok káros anyag van benne, a nyers húst, nyers tojást és a lágy sajtot. Ezek baciveszélyesek. A többi, hogy fűszeres meg csípős kaja, ha jól esik egyél, és meglátod, hogy okoz-e gondot, ha nem , egyed nyugodtan. Énis eszek kínait is, pizzát is, mindent. Nasizni is lehet, szintén te szabod meg a mértéket.
Igyál eleget, legalább 2-3 litert naponta, egyél sok gyümit, zöldséget, halat, és mindenből vegyesen.
nem kell megvonni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!