Alig akarom elhinni, hogy kismama vagyok, mások is vannak így ezzel?
Szia!Én is alig akartam elhinni mikor kiderült,mert már nekem is volt vetélésem.Én holnap megyek UH-ra,bízom benne,hogy minden rendben lesz.
Boldog babavárást!
10 heteske
Szia!
Igen én is így voltam az elején!Mi 3 évet vártunk a kismanócskánkra.De mostmár egyre jobban tudatosodik hogy egy életet hordok a szívem alatt mivel 17 hetes km. vagyok már és igen csak vannak neki megnyilvánulásai:-)))) amit imádok és élvezem!!!!
Boldog babavárást és sok jó hírt!!!Mit szeretnétek fiút vagy lányt?
Szia!
Gratulálok!Igen,én is így vagyok ezzel.Szerencsére nekünk nem volt ilyen rossz élményem.Néha én is úgy érzem mindha nem is velünk történne.Pedíg már a 17.hétben vagyok.
Boldog baba várást!!!!
Gratulálok!!!
Már 23 hetes vagyok, kerekedik a pocim, látom ahogy rugdos, és még néha nem hiszem el hogy ez tényleg velünk történik! Talán ha megszületik akkor fog tudatosodni bennem hogy tényleg anya lettem. :)
Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok! :)
Sziasztok Kismamák! Köszönöm a gyors válaszokat:-) Türelmetlen vagyok, hogy már lássam "jó helyen" van. Félek ne hogy ne mondjon igazat a vérvétel vagy a terhességi teszt... Fent sorolt tüneteket leszámítva nagyon jól vagyok fizikálisan (lehet, hogy ez téveszt meg?), a lelkemről nem is beszélve milyen jó:-))
Tudom nagyon furcsán hangzik, de azt érzem, hogy kisfiú lesz. Igazából szeretnénk kislányt és kisfiút is.
Ti már tudjátok, hogy milyen nemű babát hordtok a szívetek alatt?
Szia! Én is csak gratulálni tudok!! :D
Bár nekem nem volt semmilyen problémám korábban, most sincs hál' Istennek, de én is olyan földöntúli boldogságot érzek, amit nem is tudok szavakkal kifejezni!! :D Bár nekem már egy kis félelem is vegyül a dologba, m a 39. hétben vagyok, első baba, és nem tudom, milyen lesz, amikor a karomban tarthatom a picimet...Lehet, még fel sem fogtam igazán, hogy anya leszek! :) Furcsa, szeretném, ha már kibújna a kislányom, de még olyan jó lenne, ha a pocakomban maradna... Olyan leírhatatlan kettős érzés...
De nincs ennél jobb a világon!! Drukkolok Nektek, bár tuti, minden rendben lesz!
Én is hasonloképp érzek...nekem is volt vetélésem és most ujra állapotos vagyok és Nagyon Boldog!!!! Alig várom hogy lássam a picimet UH-n .
Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!