Magne B6-ból mennyit lehet szedni naponta?
nyugodtan vegyél be este is egyet, én is így szedem, semmi bajos nem lesz, az egy tabletta, nem fogja megszüntetni a keményedést. Van ivóoldat is belőle, az egy kicsit több magnéziumot tartalmaz, én azt is ittam, iszom.
boldog babavárást!!
ha sima Magne b6,akkor 3x2 a legnagyobb adag, ha beveszel egyet este plusszba nem lesz baj,sőt.ha mész dokihoz említsd meg neki,addig is beveheted.És azért nézd meg a papírját,ott rajta van,hogy milyen és hogy mennyi a max adag.
Boldog babavárást!
Én a 26. héttől görcsöltem és nagyon keményedett a pocakom. A Magne B6-ot, 3x2 vel szedtem. Szerintem egyesével ne szedd, mert az semmit nem használ. Ennek semmilyen káros hatása nincs, szerintem bevehetsz többet is, nem kell rögtön 3x2-t,de szerintem naponta 2-3 at bevehetsz!
jobbulást a pocakodnak
39 hetes kismami
Szia! Én 2X1 magneB6-ot szedtem, de a dokim azt mondta az úgy semmit nem ér. Vagy 3X1, vagy 3X2. De azt is mondta, hogy keményedésre az igazi segítség a pihenés, a fekvés!
Kérdezz rá az adagra még 1X a dokitól!
Minden jót: 33 hetes kismama
Énis folyamatosan keményedek 22 hetes korom óta.Nem használ a magnézium. Ha pihenek, akkor nem, de amint megmozdulok bekeményedik és úgy marad, amíg le nem ülök. A kórházi magnézium infúzió jo volt, attól 3 napig tünetmentes voltam, de aztán visszaállt a keményedés. agne B6ból szedhetsz max 3X2-őt.
A védőnő mondta nekem multkor, hogy van valami homeopátiás bogyó, valami só (süszler só?) ami segíti felszívódni a magnéziumot, próbáljam meg. Még nem jutottam oda, de utánaérdeklődhetsz te is.
És tényleg pihenj amennyit tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!