Ma voltam az orvosomnál, azt mondta, hogy a 12. héten kell mennem hozzá uh-ra. De azt elfelejtettem megkérdezni, hogy az uh vagy a naptár szerinti 12. héten menjek? Mert a kettő között egy hét különbség van.
Szia
Amikor eloszor voltam dokinal akkor azt mondta,h csak petezsakot lat,de 5 hetes terhessegnek felel meg.Majd visszarendelt 5 het mulva.Akkor az uh-n kiderult,h a baba a meretei alapjan nem 10 hetes hanem csak 9.Es Ennek megfeleloen most is e szerinti hetbe sorol a doki,nekem nem a naptar szerint kellett mennem,mert azt modnta mivel a ciklusom nem 28 nap,igy nem lehet pontosan tudni a fogantatas idejet.De a korai terhessegnel tudjak a legpontosabban megmondani,h mekkora is a baba.Szerintem azert csorogj az orvosodra,de nezd meg /ha van kiskonyved/h esetleg nem irta e be datum szerint az idopontot,h mikor kell visszamenned,mert nekem be szokta irni.
Boldog babavarast kivanok
19 hetes kismama
Az uh szerint nézik végig a terhességet, nem a naptár szerint!
nekem sem volt rendszeres ciklusom így végig uh szerint számoltak, és ez stimmel is napra pontosan még mindig, pedig 32 hets vagyok.
A doki szokott időpontot is adni, nem csak így nagyjából. De az uh szerinti héten menj szerintem, de ha előbb, vagy később, abból sem lesz baj!
Nekem minden vizsgálatom csúszott 1-1,5 hetet a vidéki mivoltom miatt, és semmi baj nem volt belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!