Miért van az, hogy egyes kismamák feltesznek olyan kérdeseket ami tényleg farasztó, de neki nagyon fontos, és vannak kismamák akik olyan sérton és lekezeloen válaszolnak, hogy szinte fáj?
Figyelt kérdés
Volt olyan kérdes tegnap,egy anyuka kérdezett valamit hát kapott 5-6 választ de mind nagyon lekezelo volt,sokan irjátok,hogy ez a kérdés már volt és ha az illeto nem látta miért baj az ha mégegyszer megkérdi,elvégre ez az oldal azért van nemde!Ha meg valakinek idegesito a kédes miért kell megjobban kétségbe ejteni valakit!2009. jún. 9. 10:04
11/15 anonim válasza:
Utolsó vok és 10:11-hez szólt a válaszom.Jöhet a lepontozás!
12/15 anonim válasza:
bocs utolsóelőtti voltam aki a 10:11-hez szólt.
13/15 anonim válasza:
10.11-s vagyok.A betű elütése és a rossz helyesírás kettő.Nem azt írtam hogy aki nem tud helyesen írni, az rosszul neveli a babáját, hanem azt, hogy aki alapvető dolgokkal nincs tisztában az árthat neki.Lásd nitrátos víz.
Egyébként megéritek a pénzeteket, ahogy most nekem és rólam írtok, pont olyanok vagytok, mint akiket lehurrogtok.én csak válaszoltam egy kérdésre, hogy miért lehet ez,Nyugodtan verjétek el rajtam a port a sok sértés miatt, amit MÁSOKTÓL kaptatok.Pont olyanok vagytok, mint ők.
14/15 anonim válasza:
Ja és akinek nem inge, nem veszi magára.Lásd analfabétizmus.
15/15 anonim válasza:
Én is tapasztalom sajna.Pedig hát nem muszáj reagálni a kérdésre.Csak van aki szeret morogni.Nem kell velük foglalkozni, és kész.Lehet rossz napjuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!