Mennyire veszélyes a gázszagot belélegezni terhesen?
Figyelt kérdés
10 hetes kismama vagyok. Plombát cseréltek a szerelők ma délelőtt, és az egész lépcsőházban érezni lehetett a gázszagot, ami sajnos a lakásba is bejutott valamennyire. Mikor éreztem, azonnal kinyitottam az összes ablakot, de jó pár percig "szipkázhattam" belőle.. Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem lesz a picinek semmi baja!2012. márc. 5. 14:08
1/2 anonim válasza:
Jaj azért ennyire nem kell mindentől félni. Nem lesz semmi baj belőle...
2/2 anonim válasza:
Én egy festéküzem mellett dolgoztam még terhesen, napi több órában szivárgott át a hígítószag. Próbáltam sokat szellőztetni az irodában, kimentem a friss levegőre, de hát mégiscsak több hónapon keresztül jött be az a fránya szag, ami ugye nem túl egészséges... :(
Babám teljesen egészségesen született.
Én is aggódtam sokszor, de neked most egy egyszeri alkalom miatt felesleges nagyon aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!