Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek tippelni? Hét? Kg?

Van kedvetek tippelni? Hét? Kg?

Figyelt kérdés

2.baba,kíváncsi vagyok,hogy igaz e amit mondanak...íme a sziluettem :

[link]

2012. márc. 5. 13:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező: a 8 hetes én se értem :) vagy 18 akart lenni?

egy kis pocak már látszik, úgy gondolom mindenképp 12 hét után vagy. és 30 előtt :), de egyébként rosszul tippelek

2012. márc. 6. 07:49
 12/19 anonim ***** válasza:
17hét és szerintem még nem híztál csak vagy 1 kg-ot vagy még annyit se..gratulálok:)
2012. márc. 7. 11:32
 13/19 A kérdező kommentje:
20.hét és +2kg
2012. márc. 7. 11:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Boldog babavárást!

2012. márc. 7. 14:45
 15/19 anonim ***** válasza:

hú jó kicsi a pocakod :)

de csini kismama vagy

2012. márc. 7. 18:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez jo is meg nem is!

En 16 hetes vagyok, de semmi nem latszik rajtam. Ez jo, mert nem hiztam, viszont szornyu, mert olyan buszke vagyok, hogy terhes vagyok, es senki nem latja rajtam.

Az elso terhessegemmel azon a heten mikor szultem volt aki nem hitte el, hogy terhes vagyok, sot mikor a szuloszobara mentem (41 hetesen) a szuleszno haza akart kuldeni, hogy ez meg korai lesz! hihihi

2012. márc. 7. 21:05
 17/19 A kérdező kommentje:
kösznöm,én személy szerint örülök,hogy nincs hasam mert 4hét múlva nyakamon az esküvöm:)..és nagy hasal nem férnék bele a király lány ruhámba....egyébként az első terheségemnél is a 24héten kezdet láthatóvá vállni
2012. márc. 8. 06:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Bár már kiderült, de 12 hetest mondtam volna.
2012. márc. 8. 13:16
 19/19 anonim ***** válasza:

13. valaszolo vagyok.

Nekem is mindket babanal keson kezdett noni a pocakom, nem is lett nagy, de megmondom oszinten, hogy en ezt nagyon tudtam ertekelni. Nyilvan nem ugrottam volna le a sziklarol, ha hatalmasra no a hasam, mert a gyermekekert boven megerte volna, de bevallom oszinten kicsit pirulva: az en fejemben az alomterhesseg mar lanykoromban is olyan volt, ami alig latszik.

Hozzateszem, hogy en eleg kemenyen edzek amiota az eszemet tudom, szep munkat ertem el, amikor szobakerult a terhesseg akkor nyilvan azt is szamitasba vettem, hogy lehet hatalmas hasam, nyulhatnak az izmok, repedhet a bor es akar kotenyhasam is maradhat. Igy is megerte volna.

De szerencsere semmi ilyen nem tortent, kozel 4 kilos babakat sikerult kihordani pici pocakkal es abszolut semmi, de semmi valtozas nem lett szules utan sem.

De az orvosom is mondta, hogy akinek eros a hasfala, aki rendszeresen sportol, annak nem szokott nagyra noni a pocakja, mert az izmok erosen tartanak.

2012. márc. 8. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!