Abigél vagy Blanka?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 13:02
11/19 anonim válasza:
Abigél régies, hagyományos hangzású, hogy lehet becézni? A Blanka vagány, és csajos. Bár a becézés itt is nehézkes, vagy nem akarjátok becézni? Keresztfiam direkt olyan nevet kapott hogy ne lehessen becézni, azóta mindenki pocoknak, kiscsillagnak stb. hívja, mert egy gyereknél egyszerűen nem lehet megállni, hogy ne becézd. Amúgy mindkettő szép név.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Van már egy kislányom,Ő Antónia. Az is elég ritka név, azért gondolkozunk valami hasonló szép, de ritka néven.
2012. márc. 5. 13:21
13/19 A kérdező kommentje:
Abigélt Abi-nak szokták becézni
2012. márc. 5. 13:22
14/19 Baranka válasza:
10-es vagyok. Mi Abónak, Abócának, Abika is szoktuk becézni a lányunkat!
15/19 anonim válasza:
Abigélre szavazok. De a Blanka sem csúnya név nekem.
17/19 anonim válasza:
Nehéz kérdés! Én a lányomat Abigél Blankának akartam elnevezni, aztán a végén más lesz különböző okok miatt!
De mind2 a kedvenc nevem!
Szóval én mind2-t adnám Abigél Blanka sorrendbe! :)
18/19 anonim válasza:
Az én nevem is Blanka és nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!