Hogyan viselik azok a kismamák, akiket az orvos eltiltott a szextől? Ekkor csak behatolás nem lehet, vagy orgazmus? Ha az elején letiltottak, most a 14. hét tájékán még engedélyezhetik?
ugy a 5. héttöl nem voltunk együtt a 12.hétig,mert a doki azt mondta nem ajánlott-és mivel első terhességem igy nem akartam elvesziteni a babát,és szexstopp lett,majd a 12.héttől a 22.ig együtt voltunk,persze nem sokat mert nem kivántam a szexet és a 22.héttöl el vagyunk tiltva mert sokat keményedtem meg megereszkedett a méhnyakam.hogy hogyan birtuk? a párom nehezen,én kevésbé,de szerintem nem áldozat ez a 9 honap szex nélkül a baba egészsége érdekében.
29 hetes
Szia.Én a poz. teszt után már nem mertem sexelni, volt már két vetélésem.Amúgy nem volt panaszom, sőt a doki sem mondta hogy nem szabad, de én magamtól nem akartam.Ill. akarnám én, de hát.Azóta pedig a 21. héttől a méhszájam is nyitva van.Most vagyok 27 hetes, de nagyon hiányzik.Sokat álmodok szexel, várom már hogy lehessen, de majd ősszel.Jajj, de soká is van még.
Amúgy kérdezd meg a dokit, ő mit mond.Van amikor az orgazmus sem javasolt, mert méhösszhúzódást okoz.Nem tudom hogy ez neked tilos e, kérdezz rá.Ne böjtölj ha nem muszáj.
Minket teljesen eltiltottak. Szeptember óta :-(
Elvileg ma kellene szülnöm, úgyhogy legrosszabb esetben is max. 7 hét van már csak!
Javaslom kérdezz rá a dokitól, hogy a házasélet tilalma meddig tart. MI egyszer vétkeztünk, de utána eléggé keményedtem és megijedtem, nehogy baj legyen(lombikbabánk van). Az orgazmustól meg hiába tiltanak el, álmodni azért lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!