Ez ijesztő! Szerintetek igaz? (bőv lenn)
Épp nem is olyan rég olvastam egy olyan cikkről, ami arról ír, hogy a világ legfiatalabb anyukája 5 évesen szülte meg a kisfiát! Ez állítólag egy perui lány, és Lina Medinának hívják. Állítólag már közel jár a 80-hoz. Ez tényleg igaz? Itt olvastam, és még kép is van hozzá:
Még a kép:
Nem olvastam végig a kommenteket, de ha már valaki leírta akkor bocsi:)
Áll. azért lehetett állapotos az 5 éves kislány mert valami hormonbetegsége volt, ami álltam már volt vérzése 3 évesen. Csak ennyit tudok hozzászólni!
Furcsa és megdöbbentő eset!
Sajnos a hormon probléma egy létező betegség. A rokonságban az akkor 2éves kislány elkezdett menstruálni, cicijei nőni . (90-es évek Amerika, a génkezelt gyümölcsök, zöldségeket okolták akkoriban). Gyógyszerekkel állították le a folyamatot.
Aki egy ekkora gyereket képes megerőszakolni, azt élve eltemetném!! Bár a DNS teszttel ma már sok minden kideríthető lenne.
ez nagyon komoly, de nézzük már meg a képet, egy ötévesnek hol van már akkora melle?
és mért engedték akkor hogy megszüljön?
és egy elég furi kérdés: hogy a fenébe és kitöl esett teherbe? az ilyen koru gyerekek még azt se tudják hogy a golya vagy a mikulás létezik leginkább -.-
De hogy ki az a teljesen retardált személy, aki képes egy ötéves kisgyereket, aki még azt sem tudja szinte mi hogy van, megerőszakolni, arra azért én is kíváncsi lennék. Azt írja a cikk, hogy lehet, hogy az ötéves kislány apja az apa, de ez azért furcsa lenne nem?
Ez soha nem derül már ki. De ha mégis az apjától esett volna teherbe, akkor meg lehet megfenyegette őt, hogy el ne árulja senkinek se, mert akkor ez lesz, meg az lesz...
Tényleg nagyon furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!