Nyákcsap távozhat több napon keresztül vérzés nélkül?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 13:44
1/4 anonim válasza:
A méhnyak rövidülése és a méhszáj megnyílása fájások nélkül is megtörténhet, ilyenkor csak a szülést kísérő szakember tudja kezével kitapintani a tágulást. Sok vajúdó nő épp ezért a nyákdugó távozását észleli elsőként. A nyákcsap vagy nyákdugó a tágulás miatt szabadul ki, és távozik a méhnyakból. Ez közvetlenül a baba világrajövetele előtt, de akár 8-10 nappal korábban is megtörténhet. A nyákcsap a hüvelyen keresztül zselés állagú, színtelen vagy rózsaszín, kissé véres váladék formájában ürül (tágulási vérzés).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem ez a második babám, az elsőnél véres volt, és ez volt az első jel, utána jöttek a fájások. De most már napok óta színtelen (nem víz állagú) váladék távozik, néha sárgás, de nagyon sok! Fájás néha-néha van, de mindig elmúlik. Most jelentkezzek dokihoz, vagy várjam meg az igazi fájásokat? 3 nap múlva leszek 39 hetes.
2012. márc. 3. 14:11
3/4 A kérdező kommentje:
De remélem nem valami fertőzéstől van. 33 hetesen levett minta negatív volt. Addig még simán elkaphatok valamit nem?
2012. márc. 3. 14:12
4/4 anonim válasza:
Szia, én is megijedtem, hogy vm durva fertőzés, de ma mondta a doki, hogy nyákcsap. Belőlem bő 1 napja folyik folyamatosan. Elég undorító és zavaró, de ez van. Tiszt. betéttel már nem is vagyok el, félbehajtott papírzsepiket cserélgetek kb. óránként. Én is 40 hetes vagyok, 2 nappal hordtam túl már a gyerkőcöt, de fájdalmaim nincsenek. A méhszáj állapotához 1444 van írva. Azt mondták lehet, hogy ma beindul a dolog, de még semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!