Melyik a legjobb terhesvitamin?
Szia!
Én is Elevitet szedtem a terhességem alatt, februárban szültem. Nekem a doki és a védőnő is azt mondta, hogy csak az első három hónapban szedjem minden nap, utána elég minden második nap. És láss csodát, nem született óriásbébim, 3300 grammal jött világra a kislányom. Szóval szerintem kár ezen aggódni.
A kórházban a szobatársam például Femibiont szedett, és 4550 grammal született a kislánya, meg is kellett császározni, mert nem tudta megszülni... Ennek ellenére nem hiszem, hogy a vitamin lett volna az oka.
Szerintem egyáltalán nem szükséges a vitamin, ha valaki változatosan étkezik.
Én is elkezdtem szedni, aztán abbahagytam, és változatosan étkeztem, azt figyeltem, miben milyen és mennyi vitamin van.
Láss csodát: vitamin NÉLKÜL tökéletes a vérképem.
Mellesleg számtalan cikk szól arról, hogy ha valaki rendszeresen vitaminkészítményt szed, azok szervezete megszokja, hogy készen kapja a vitamint, ellustul, és a gyümölcsből és semmi másból nem fogja kiszűrni a természetes vitamint, ha pedig nem kapja meg a kész vitamint, akkor könnyen megbetegszik.
Teljesen megértem, ha most ezt nem érted, mert mindent a babáért, én is így kezdtem. De teljesen feleslegesek ezek a műcuccok, a babának sem kell.
Terhesvitaminok, magzatvédő vitaminok összehasonlítása:
www.terhesvitamin.eu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!