Miért csak petezsák?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a héten voltamUh-n és a leletemen csak a petezsák mérete szerepel (24 mm) és hogy 8. hét. Védőnőhöz irányított a doki, akkor ezek szerint minden rendben van? A baba méretèt miért nem írta rá?Se azt hogy szívhang van? Csak annyit, hogy bizonyított terhesség? Picit aggódom...
Előre is köszi a segìtséget!
7+3 hkm
2012. márc. 2. 18:56
1/10 anonim válasza:
Szia,
ha védőnőhöz küldött, minden rendben! De a helyedben én keresnék egy olyan orvost, aki mindent elmond kérdés nélkül is!
Nyugodt, boldog babavárást!
2/10 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a gyors választ, most megnyugodtam picit!:-) De azt hiszem tényleg keresni fogok egy másik orvost. Egyébként a védőnő is csodálkozott, hogy csak ennyi van a papíron! Azt mondta az UH 8 hetesnek felel meg én meg még csak 7 vagyok, ez nem baj, ugye?
2012. márc. 2. 19:11
3/10 anonim válasza:
lehet, hogy a baba nem látható elég élesen, és nem tudta megmérni.
4/10 anonim válasza:
No akkor csak mondott valamit :-) szerintem ha nagyobb, az soha sem baj!
5/10 A kérdező kommentje:
Köszöm a bíztatást!:-) Azt a védőnő mondta, hogy nagyobb!
2012. márc. 2. 19:30
6/10 anonim válasza:
Szerintem is minden rendben, ha a védőnőhöz küldött. Viszont tényleg keress mást, ha semmit nem mondott. Ha meg tudta mérni a petezsákot akkor ennyi idősen meg kellett volna mutatnia a szívhangot, ha korrekt!!!
7/10 anonim válasza:
Érdekes ,mert nekem meg csak a baba méretét írta a petezsákét meg már le se mérte. Illetve mutatta is ,hogy ott dobog a szíve.7 hetesen.
Tényleg keress másik dokit. Biztos minden rendben van.
8/10 anonim válasza:
Nem akarlak riogatni, de az Orvosnak el kellene mondania hogy petezsák, van-e benne baba, szívhangja van-e, és ha nincs, vissza kéne hívnia 1 hét múlva!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a szívhangra rákérdeztem azt mondta van, de én nem láttam és nem is hallottam! Amúgy kb 5 percet voltam bent öltözéssel együtt és hasi UH volt!
2012. márc. 2. 22:10
10/10 anonim válasza:
Tényleg keress másik Dokit nekem az UH-leletre már ráírták, hogy egy élő embrió és a méreteit, meg a petezsák méreteit is és azt, hogy 5-6 hetes terhesség, Na és persze megmutatta a szívpulzálást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!