PCOS vagyok és babát szeretnénk párommal, de nem tudok elmenni még a hormontérkép vizsgálatra sem. Egyszer lett volna rá lehetőségem, de akkor lázasan feküdtem itthon. Most meg már két hete késik. Tesztet még nem csináltam. Reménykedhetek?
Szia!
Én is PCOS vagyok.Nekem mindkét petefészkemben vannak ciszták.Nekünk nagy szerencsék volt mert,két hónap próbálkozás után baba lett(apuka ügyes volt):)!Bár a tesztem csak 3 hét után lett pozitív.
Szerintem reménykedhetsz!!!!!!!
Remélem nektek is sikerült!!!!:)
Azért írd meg,hogy mi lett a helyzet!
29 hetes pocakos
Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön a baba!
Úgy látom, most még a vizsgálatok elején tartasz, és ha megfogatsz egy tanácsot: SOHA NE ENGEDD, hogy megműtsenek PCOS miatt. Engem több mint 3 éve műtöttek vele (sajnos engedtem), elégették a petefészkeim. Sok kínlódás, küszködés után most végre babát várok (donor pete+lombik).
A PCOS gyógyszerrel kezelhető, de sajnos én anno nem néztem utána, hittem a dokinak.
Nagyon sok sikert kívánok, tudom mennyira vágysz már babára! És soha ne adjátok fel, csak mindig álljatok pozitívan a dolgokhoz. Szurkolok nektek!
A válaszaitokat először is köszönöm. Úgy gondoltam holnap lesz időm és elmegyek venni egy tesztet. Ha negatív lesz akkor se fogok már azon idegeskedni,hogy mi van...
Az első válaszolónak annyit,hogy a hormontérképet a menstruáció 2-3-4 napján kell vérvételből megcsináltatni. Így meg hogy legutóbb közel 40 fokos lázzal feküdtem itthon és most nem akar megjönni elég nehéz elmenni a vizsgálatra. Még időpontot sem kell kérnem hozzá. Egyébként diétáziom,mert elég sokat híztam az elmúlt fél évben (több mint 10 kg). Szóval odafigyelek a szénhidrát bevitelre. nehéz,de már lejjebb ment a súlyom.
Nem engedném a műtétet soha,mert sok rosszat olvastam róla és a doki se ajánlotta, szerencsére.
Köszönöm mégegyszer a válaszaitokat.
Megcsináltam a tesztet és pozitív lett. :)
Csütörtökön megyek a dokihoz.
Szia!
A második vagyok!
GRATULÁLOK!!!
Nagyon boldog babavárást!!
:)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!