17-18 hetesen nagyon korai a 4D ultrahang?
Mi először a 16. héten voltunk és megérte, nem volt korai. A barátnőm már a 13. héten ment. Legközelebb mi a 29-30. héten megyünk :)))) Már alig várom!
26. h. pocis
Szia!
Szerintem menjetek csak nyugottan.Mi is 16 hetesen voltunk.Velem olyan aranyosak voltak hogy este felhívtam őket és már másnapra besűrítettek.Nem fogod megbánni!!Sok sikert!
Szia!18 hetesen voltunk mi is és nagyon szuper volt!Átnézték a babát tetőtől talpig!És nagyon cuki,ahogy mocorog,játszik a köldökzsinórral.És megtudtuk,hogy kisfiú!
23hetes pocakos
Szia. Mi is ott voltunk és szintén 18. héten. Nagyon szuper élmény volt, már szépen látszik mindene, formás a kis arca igaz még egy picit vékonyka de nem olyan mint a 12. héten.
A szonográfus nagyon rendes és aranyos, legalább 1 órán át nézett. Szerintem a 18. héten ha mentek nagyon jó élmény lesz, bár mindegyik az.
Tehát szerintem nem korai, nagyon fogjátok élvezni!
Jó mozizást!
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!