Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17-18 hetesen nagyon korai a...

17-18 hetesen nagyon korai a 4D ultrahang?

Figyelt kérdés
Mindenképp a 4D Genesisnél szeretném csináltatni,viszont vidékről megyünk.Úgy terveztem,hogy majd olyan 21 hetesen megyünk kb,de mivel most amúgy is mennünk kell Budapestre,megspórolnék pár ezer Ft-ot,ha nem kéne mégegyszer menni.Mit gondoltok?
2009. jún. 7. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi először a 16. héten voltunk és megérte, nem volt korai. A barátnőm már a 13. héten ment. Legközelebb mi a 29-30. héten megyünk :)))) Már alig várom!

26. h. pocis

2009. jún. 7. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én is olyan 16 hetesen megyek majd állítólag akkor még belefér a képbe teljesen a baba. Nem utolsósorban én már a nemét nagyon nagyon szeretném tudni:D Hátha megmutatja:)
2009. jún. 7. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem menjetek csak nyugottan.Mi is 16 hetesen voltunk.Velem olyan aranyosak voltak hogy este felhívtam őket és már másnapra besűrítettek.Nem fogod megbánni!!Sok sikert!

2009. jún. 7. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 15 hetesen voltam,és meg is mondák hogy kisfiam lesz. És nagyon jó felvételek készültek,mert még bele fért egészbe a baba az Uh-s képbe.Össze vissza ficánkolt,látszottak még a kis ujjai is a szíve meg mindene.Szóval szerintem mindenképp érdemes elmenni.Inkább most mint késöbb,mert akkor már csak részletekbe fér bele a képbe egybe már nem láthatod.
2009. jún. 7. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!18 hetesen voltunk mi is és nagyon szuper volt!Átnézték a babát tetőtől talpig!És nagyon cuki,ahogy mocorog,játszik a köldökzsinórral.És megtudtuk,hogy kisfiú!

23hetes pocakos

2009. jún. 7. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia. Mi is ott voltunk és szintén 18. héten. Nagyon szuper élmény volt, már szépen látszik mindene, formás a kis arca igaz még egy picit vékonyka de nem olyan mint a 12. héten.

A szonográfus nagyon rendes és aranyos, legalább 1 órán át nézett. Szerintem a 18. héten ha mentek nagyon jó élmény lesz, bár mindegyik az.

Tehát szerintem nem korai, nagyon fogjátok élvezni!

Jó mozizást!

22 hetes kismama

2009. jún. 7. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!