Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesen hany honapos vagyok?

28 hetesen hany honapos vagyok?

Figyelt kérdés
Amugy ha most szuletne meg a pici mennyi az eselye hogy teljesen egeszseges legyen? Nincs gond csak kivancsisagbol kerdem!
2012. febr. 25. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Hugom 26hetesen szülte a lányát.Azt mondták neki,mivel kislány igy nagyobb az esélye.3 évesen érte utol a társait.Most 5 éves és nagyon okos kislány.Magától megtanult olvasni:))
2012. febr. 25. 20:28
 2/4 anonim válasza:
6-7. Erre nincs semmilyen magyarázat, nem kiszámítható, hogy egészséges lenne-e vagy nem. Koraszülöttségből is lehet valaki egészséges.
2012. febr. 25. 20:29
 3/4 Babi0906 ***** válasza:
28. hét végeztével hagyod el a 6. hónapot és lépsz a hetedikbe ami szintén 4 hétig tart. Legalább is én így próbálom értelmezni. :D
2012. febr. 25. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Én mindig a naptári hónapból számolom,hogy hány hónapos vagyok!

Aug elején lettem terhes (vagyis akkor volt azuccsó menszim)ÉS így ugye május elejére vagyok kiírva!

Februárban már 6 hónaposnak mondtam magam,mert még 3 hónap volt hátra!

A heteketpontosan tudom,dehavalaki hónapot kérdez én naptárszerint mondom!Jövőhéttől 7 hónapos terhes leszek!

Remélem érthető!

2012. febr. 26. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!