Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elköltözöm, másik védőnőm...

Ha elköltözöm, másik védőnőm is lehet?

Figyelt kérdés

most a XV- ben lakom Budapesten, de úgy tűnik, hogy XI- be fogunk menni, akkor lehet másik védőnőm vagy ugyanoda kell mindig vissza utazgatnom ahol eddig voltam a XV-ben?

Aki ismeri a két kerületet, tudja, hogy a város 2 szinte legtávolabbi kerülete.

2012. febr. 24. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, szerintem a hivataélos álláspont a belinkelt, de ez a "körzetében jogszerűen tartózkodó személy" kitétel lehetőséget ad a dolog megbundázására.
2012. febr. 24. 10:11
 12/15 anonim ***** válasza:

igen, kedves kérdező, jól érted, és semmin nem változtat az, hogy még nincs meg a baba

egyébként jelzed a mostaninak, hogy költöztök, ő pedig átküldi a kartonodat az új védőnődnek

2012. febr. 24. 10:17
 13/15 A kérdező kommentje:

oh ez volt a lényeg, hogy könnyű legyen mind nekik mind nekem is a dolgom a költözés alatt és után :)

köszönöm mindenkinek a választ :)

szép napot

2012. febr. 24. 10:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én költöztem a terhességem alatt, és nekem azt mondta a védőnőm, amikor szóltam neki, hogy akkor innentől mi már nem találkozunk, mert a következő tanácsadásra már egy másik védőnőhöz kell mennem, ahhoz, aki területileg az új lakcímemen lesz illetékes.

És ezen az sem változtatott, hogy hónapokig még a régi lakcímemen voltam bejelentve! Azt mondta, hogy őket nem a lakcímkártyám érdekli, hanem az, hogy hol lakom életvitelszerűen. Szóval igen, a XI. kerbe kell majd járnod, a régi védőnőnek pedig hivatalból át kell küldenie a papírjaidat az új védőnődnek, nekem is így volt. Bár én személyesen is megkerestem az új védőnőt, és szóltam neki, hogy a körzetébe költöztem. Megköszönte... :) Úgyhogy ajánlom neked is ezt a megoldást. :)

2012. febr. 24. 12:02
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi:)

márciusban dől el hogy megyünk e addig ugyis találkozom a mostanival...

szép napot és köszönöm az eddigi válaszokat

2012. febr. 27. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!