Ha elköltözöm, másik védőnőm is lehet?
most a XV- ben lakom Budapesten, de úgy tűnik, hogy XI- be fogunk menni, akkor lehet másik védőnőm vagy ugyanoda kell mindig vissza utazgatnom ahol eddig voltam a XV-ben?
Aki ismeri a két kerületet, tudja, hogy a város 2 szinte legtávolabbi kerülete.
igen, kedves kérdező, jól érted, és semmin nem változtat az, hogy még nincs meg a baba
egyébként jelzed a mostaninak, hogy költöztök, ő pedig átküldi a kartonodat az új védőnődnek
oh ez volt a lényeg, hogy könnyű legyen mind nekik mind nekem is a dolgom a költözés alatt és után :)
köszönöm mindenkinek a választ :)
szép napot
Szia!
Én költöztem a terhességem alatt, és nekem azt mondta a védőnőm, amikor szóltam neki, hogy akkor innentől mi már nem találkozunk, mert a következő tanácsadásra már egy másik védőnőhöz kell mennem, ahhoz, aki területileg az új lakcímemen lesz illetékes.
És ezen az sem változtatott, hogy hónapokig még a régi lakcímemen voltam bejelentve! Azt mondta, hogy őket nem a lakcímkártyám érdekli, hanem az, hogy hol lakom életvitelszerűen. Szóval igen, a XI. kerbe kell majd járnod, a régi védőnőnek pedig hivatalból át kell küldenie a papírjaidat az új védőnődnek, nekem is így volt. Bár én személyesen is megkerestem az új védőnőt, és szóltam neki, hogy a körzetébe költöztem. Megköszönte... :) Úgyhogy ajánlom neked is ezt a megoldást. :)
köszi:)
márciusban dől el hogy megyünk e addig ugyis találkozom a mostanival...
szép napot és köszönöm az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!