Hány hetes koráig fordulhat meg a baba, hogy ne farfekvéses legyen?
Még bőven van időd. :) Akár még a legvégén is meg tudnak fordulni, bár első terhességnél szerintem ha mondjuk a 36. héten is még faros, akkor kicsi az esélye az átfordulásnak. Nálam pont fordítva volt, a 26. héten még fejvégű volt, aztán a 29. héten már faros. Akkor még nem aggódtam, gondoltam még simán megfordul mire kell, de végül is az én kisfiam ülve maradt már végig, úgyhogy császár lett.
De nálad még simán megfordulhat.
Az én kislányom a kezdetektől faros volt, a 30. héten fordult meg, azóta fejvégű fekvésben van.Én egyáltalán nem éreztem mikor fordult meg, nem fájt. Csak az tűnt fel, hogy inkább a köldököm körül mozgolódott, előtte meg inkább lent éreztem a ténykedését.
33+3 hkm
Én összeparáztam az utolsó heteket, mert 36. héten mondta a doki hogy farfekvéses. 39+1-re született. Egy nap éreztem, hogy már lenn csuklik. Aznap meg is született. Fejvégűvel:D
Az én Picurom mindenre képes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!