Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teszt negatív, tapintással...

Teszt negatív, tapintással doki szerint lehetek várandós, UH-n látszik valami, ugye lehet baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! egy hete késett a mensim, mikor dokihoz mentem, mert fájdogált az alhasam is, és kiderült tapintással, hogy valószínüleg baba, Uh-n is látszott egy kicsivel nagyobb, mint fél centis "felritkulás",(az UH-n azt mondták, nagon korán jöttem), az otthoni teszt még negativ... lehet, hogy annyira pici még, hogy kevés a HCG-m? Nagyon szeretném ezt a picit!!!
2009. jún. 6. 09:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
Egy barátnőmnek késői peteérése volt,s csak az elmaradt mensi utáni 2. héten mutatta ki a teszt.Most 16 hetes,s az orvosok ezidáig vitatkoztak rajta,h most akkor hány hetes is a terhessége,mivel ugye a baba mérete sem volt akkora amekkorának a terh. hét alapján kellett lennie.Szóval sztem bizakodj,de számíts a másik eshetőségre is,hogy ne kelljen csalódnod!
2009. jún. 7. 17:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Csak a később ezt a kérdést olvasó más kismamáknak üzenem, hogy IGEN, van ilyen! A tesztem ma, az elmaradt mensi után 15 nappal lett pozitiv!!! Az Uh-n is jól látszik, minden rendben! Mindenkinek sok boldogságot!
2009. jún. 8. 18:57
 13/18 anonim ***** válasza:

10:34-es vagyok! GRATULA! Minden jót neketek!

16 hetes + 18 hós

2009. jún. 9. 06:58
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

"A HCG-t a placenta (méhlepény) termeli. Amint az embrió beágyazódott, támogatja a sárgatest progeszterontermelését is.

A HCG-t pár nappal korábban ki lehet mutatni a vérböl, mint a vizeletböl: kb. 10-11 nappal a tüszörepedés után. 5 mIU alatti HCG-koncentráció azt jelenti, hogy nem vagy terhes, 25 mIU felett viszont terhességet jelez.

A terhesség elsö jeleit ultrahangos vizsgálattal elöször akkor lehet kimutatni, amikor a HCG mennyisége már 1500-2000 mIU körül van.

A HCG mennyisége leesik a 10-11. terhességi hét környékén. A HCG mennyisége csak a terhesség korai idöszakában duplázódik kb. 6000 mIU-ig. Innentöl kezdve a 10-11. terhességi hétig csak lassan növekszik, majd ezután leesik.

25 mIU terhességi tesztek kb. 3-4 nappal a beágyazódás után tudják kimutatni vizeletböl a HCG-t (9-15 nappal a tüszörepedés után).

3 nappal az esetleges menstruáció idöpontja elött: 51% pozitív

2 nappal elötte: 62% pozitív

1 nappal elötte: 68% pozitív

Az esetleges menstruáció napján: 74% pozitív

2-3 nappal utána: 88% pozitív

4 nappal utána: 98% pozitív

Léteznek extrém érzékeny terhességi tesztek is, amelyek normális földi gyógyszertárakban és laborokban NEM találhatóak meg. Ezek a HCG-t már a beágyazódás elött képesek kimutatni (a HCG-t már a trofoblaszt is termeli a beágyazódás elött, amelyböl a placenta lesz).

Ektópikus vagy nem életképes terhességek esetében a HCG mennyisége csak lassan emelkedik és nem duplázódik meg minden 48-72 órában. A mennyiség az elvárt érték alatt marad."

Kedves Kéredező!

Lehet majd találsz valakit akit hülítheszt ezzel ,de szerintem nem sokat.

Amit te állítassz olyan nem létezik,olvass utána!!!

2009. jún. 9. 09:33
 15/18 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló kedvéért kerestem még egy esetet, jó olvasgatást (az élet nem mindig statisztika!) http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2009. jún. 9. 14:41
 16/18 A kérdező kommentje:

Kedves Kétkedő!

Egyetlen kommentet még muszáj küldenem, gondolom ezzel a te lelked is megnyugszik, hát ha vágysz rá kimondom: igazad volt! Ebben: "nem életképes terhességek esetében a HCG mennyisége csak lassan emelkedik és nem duplázódik meg minden 48-72 órában. A mennyiség az elvárt érték alatt marad". - A picink nem maradt életben, tegnap elment. Neked további szép babázást, és remélem ti egészségesek vagytok és lesztek.

2009. jún. 13. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:
06.07 17.10 -es vok.Nagyon sajnálom..:(Sírhatnékom van.:(Én is jártam így,de eszembe sem jutott,h Nálad is esetleg ez lehet..Az én első tehességemnél 16 napra rá lett pozitív a teszt,de szinte rögtön el is kezdtem vérezni,a kórházban az uh-n már nem is látszott semmi:(Nem kellett műszeresen befejezni,remélem ez a Te esetedben is így volt.Ez az egy jó volt az egészben,meg h egy hónap kimaradással rögtön lehetett próbálkozni.4 hónapra rá terhes lettem,ikrekkel,most az 5. hónapban vok.Vigasztaljon a tudat,h állítólag a méhnek szüksége van egy "próbaterhességre",és h vetélés után a tapasztalat az,h sokkal könnyebben esünk teherbe.Még egyszer nagyon sajnálom,és kitartást a további próbálkozáshoz!
2009. jún. 21. 14:44
 18/18 anonim ***** válasza:
10%

Én sajnálom az esetedet és kívánom ,h mihamarabb összejöjjön neked,de nem bírok hazudni senkinek, nem tudlak áltatni és bíztatni,ha nem úgy látom,h van remény.

Nem te vagy az első aki végül igazat adott nekem,rengeteg e-mailen érkezett.

Bocsáss meg ha megbántottalak,sajnos a sors megtanított,h baromi figyelmes legyek,és a válaszaimat mindig 100%-os odafigyeléssel adom.

2009. jún. 27. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!