Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számítsak? 27 hetesen...

Mire számítsak? 27 hetesen nagyon lenn van a babám koponyája!

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál és azt mondta sokat kell pihennem, mert nagyon lenn van már a koponya. Úgy megijesztett.
2012. febr. 21. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Lányom is eléggé lent volt már ilyenkor és a hólyagom is nagyon megérezte és egyre jobban és erősebben fájt ahogy teltek a hetek... 39.hét 4. napon szültem.
2012. febr. 21. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is lent van mar a 27 hettol.Mosr vagyok a 39 hetben es meg nem szultem. Az igaz, hogy egy jo ideje nagyon faj lent, alig tudok sokszor lepni.

Konnyu babavarast es szulest!

2012. febr. 22. 05:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 29. héten kezdődött és egyre erősebben nyom,néha még pisilni is alig tudok.Ha fekszem nincs baj de se ülni sem állni nem bírok mert akkor nagyon fáj.A doki nekem is pihenést javasolt.Most 39 hetes vagyok és hétfőn még teljesen zárt voltam,pedig azt hittem hogy ettől már nyilik a méhszáj.
2012. febr. 22. 10:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem benn marad még vagy 10 hétig!
2012. febr. 22. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is ezt mondták a 29. héten, alig tudta lemérni a koponya körméretet. Meg is nézte a méhszájat. Nem feküdtem, semmit nem változtattam és a 40. héten szültem. Az egyik barátnőm pont ugyanígy járt, ő is 40 hétre szült.
2012. febr. 28. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!