Ti a magzatmozgás számolásához mindig egy időpontban fekszetek le? Szokott mozogni rögtön?
Ma kaptam ilyen lapot amire írni kell!
35hkm
Nálunk nem kell ínri. Nálunk úgy kell hogy délelött délután este legyen egy kis mozgás és akkor minden rendben van. Ha reggel az ágyban nem érzem, akkor reggeli után pihenek és várok, ha akkor sem akkor mozgok kicsit majd iszok valami jó cukros löttyöt, pl meleg tej, vagy tea, és már is érzem. Ha délután nem érzem, mert sokat megyek, nem figyelem, akkor este vagy késö délután elfekszem úgy ahogy a legtöbbet szokott mozogni, majd várok és ha kell tejet iszok stb...
Nálunk nem kell írni.
Lefekszel és ha negyed órán belül mozog 10-et akkor első rublika ha csak fél órán belül van meg a 10 akkor második és így tovább...
Nekem azt mondta a védőnő hogy ha nem mozdul meg este 8-ig, azaz 3 óra hosszáig akkor ne várjak azonnal terhesphatológia és uh.
Köszi szépen a válaszaitokat:)
Az én babámnak vannak mindig olyan időszakai amikor mozog. Pl reggel 7-kor amikor apa elmegy dolgozni, este 8 körül és éjfél körül is minden nap bejelentkezik.
Én ezt szoktam figyelni, hogy akkor azon időpontokban mozog e. Ha nem, akkor kicsit megnoszogatom finoman a pocakom, hiszen ő sem óramű,vagy eszek iszok édeset,vagy olyan pozícióban ülök le ahogy mindig megmozdul 10-15 perc után.
Szerintem ezeket érdemes figyelni, hiszen nekik is van már ilyenkor egy napi rutinjuk!
39 hkm
Az én babaóm is szinte mindig ugyanabban az időszakban mozog, de a táblázatban 17órától van berubrikázva. Szóval vagy valamit hamisítani kell vagy figyelni rendesen, de akkor én feküdni fogok 17 órától éjfélig, mire meglesz a 10 mozgás... Mindig 9 körül kezd el ficánkolni, meg 3óráig.
Aki hülyeségnek véli a táblázatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!