Nem túl nagy a baba?
Szia nekem a 32 hetes UH-on bpd 85 ac 308 th 64...becsűlt súly 2340gr...nekem is azt mondták, hogy két héttel előrébb van a méretek alapján. Én nem vagyok elszámolva az tuti, annyi van ha végigviszem akkor kb. 4kg baba várható..szerintem nálad is hasonló...
36. hétben vagyok...kitartás...
Szia!
Első lányom adatai!
32+0 voltam:BPD: 86;FL:62 Súly:2300gramm
Nekem is mindig nagyobbnak mondták mint a kora,de nálunk napra tuti volt a fogantatás!39+4-re született 3950grammal és 61cm-vel.és 36-os buksival (természetes úton)
34 hetes adatai:
BPD:91
Súly:3000gramm
38 hetes adatai
BPD:96
AC:343
Súly 3700gr
Nálunk bejött a becslés!
Szerintem a mensi szerintit illik nézni(lagalábbis Nekem mindig azt mondja a dokim)
Most csak belőni tudom mikor készült,de Őtb sem vette előrébb a doki,mert tudta hogy az első is nagyobb vaolt az átlagnál!
De mondom engem az elsőnélsem vettek előrébb,pedig végig nagyobb volt!Időre is született,3 nappal a kiírás előtt!
Szerintem hihetsz az uh-s terhessegi kornak, marmint annak, amit az elejen mondtak, mert ha jol merik a crl-t a 10. het kornyeken, akkor abbol tenyleg szinte napra pontos kort lehet mondani.
Inkabb csak szimplan nagyobb a babad.
Nekem nem tunik durvan nagynak, az elso fiamnak voltak hasonlo adatai, neki foleg a fejkorfogata volt joval nagyobb az atlagnal. A fogantatas ott biztos volt, tudtam, hogy mikor volt peteeresem es egybe is esett ez az uh-s korral, amit 12 hetesen mondott a doki.
Szoval nem lett hatalmas nagy baba, 56 cm volt, 3700 gramm, viszont 37-es fejkorfogattal szultett. (39 hetedik het vegen szultem.)
Az uh mindig jo nagy sulyt kalkulalt hozza, az alapjan boven negy kilo felett kellett volna szuletnie. De azert dobott ki sok sulyt az uh, mert ugye a mert adatokhoz dob ki egy kb sulyt, ha egy-egy testresz nagyobb, vagy hosszu a baba, akkor tobb sulyt is kalkulal, nalunk a nagy fejkorfogat miatt becsulte a gep sokra a sulyt. De a teste atlagosan volt pufi.
Hosszu, de vekonyabb babaknal is gyakran joval tobb sulyt kalkulal ki a gep, mint amennyi, mert a combcsont hosszat is figyelembe veszi a sulynal.
Masodik fiam kisebb volt, az O sulyat 35 hetesen tippelte a gep 2600 grammra es harom hettel kesobb szuletett 3100 grammal.
Szoval ha ezeket figyelembe veszem, akkor neked olyasmi nagysagu babat tippelnek, mint az idosebbik fiam volt, felteve, ha te is csak az utolso heten szulsz. Ugye azt sem lehet tudni es sokat szamit, hogy 37 hetig novoget bent, vagy 41 hetig.
Sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!