Mennyibe kerülnek a 3d-4d ultrahangok magánrendelőben? Nézegetem az interneten de nem találtam rá az árukra!
Attól függ hogy melyik városba mész!
Kaposváron 15 000Ft.Nagykanizsán 13000Ft.
SZia
Én a Baross utcába járok (BP), 10900 akciós csomag. 20 perces dvd felvételt kapsz, két fekete fehér képet, orvosi szakvéleményt. 06-30-30-88-900 ezen tudsz bejelentkezni. Viszont ha a googleba beírod: 4d uh baross u, a 3.ra menj rá, ott vannak árak is. Pl. sima babamozi csak 8000. És nagyon jó, ha sok pénzem lenne mindennap mennék! :) Jó babavárást!
Szia
En itt voltam es nekem 45 percet fel is vettek dvd-re,es kaptam egy szines kepet is,plusz 1500 ft-ert egy masik cd-re az osszes kepet felirta,igy volt 12000 ft.Nagyon kedves volt a no,tenyleg csak ajanlani tudom oket.
18 hetes kismama
Kalocsán 10.000 ft-ot fizettünk.Vittünk kazettát,fél órát vett fel rá a doki,és kaptunk 2 db fényképet is.Egyszer mindenképp el kell menni a terhesség alatt,nekünk nagyon nagy élmény volt,hogy már ilyen korán (26 hét) láthattuk az édes kis pofiját!!
29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!