Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy állítsam le anyósomat?...

Hogy állítsam le anyósomat? Még 2 hét a szülésig, de már most megőrít a tudat, hogy naponta jönni fog. Úgy viselkedik mintha neki születne gyereke.

Figyelt kérdés
Az első babánál is ez ment,szunte nem is engedte,hogy én törődjek vele.Aztán szépen el is apadt a tejem az idegességtől.A legdurvább az volt,mikor azt mondta,ha tudná,meg is szoptatná...Hozzátartozik,hogy szeretem és mindenben számíthatok rá,csak ez a bizonyos határvonal.
2009. jún. 4. 13:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Ki kell hogy ábrándítsalak: ha ez eddig is így ment, akkor ez így is marad! Kár ezen idegesíteni magad, beolvasni neki meg pláne kár, csak megsértődik és még a férjeddel is össze fogsz veszni miatta. Az meg hogy az anyósod miatti idegeskedéstől elment a tejed, káprázatos!!! Anyósod fontosabb volt mint a gyereked szoptatása? Ha tudtad hogy amiatt apad el a tejed, miért idegesítetted magad miatta? Minden csak hozzáállás kérdése, ne törődj vele, egyik füleden be a másikon ki, ne anyósodat hibáztasd, azzal úgysem tudsz mit kezdeni, te változtass a hozzáállásodon, már előre hergeled magad!
2009. jún. 4. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszélj a férjeddel, mond el neki hogy ez így nem mehet tovább, Te szereted az anyját, de....ezt már leírták. A férjed is meg fogja érteni, és melléd/mellétek áll és akkor együtt beszéljetek az anyóssal. De Ti már egy család vagytok, össze kell szoknotok és ott nincs helye az anyósnak. Néha főzzön, vigyázzon a nagyobbik gyerekre, de ne dokkoljon ott nálatok minden nap mert ez nem egészséges! Így a férjeddel nem fogsz összeveszni, csak beszélj vele. Az meg hogy megsértődik az anyós...és? Majd megbékél. Ha ennyi tapintat nincs benne...

Kitartás és állj a sarkadra!

Minden jót!

2009. jún. 4. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 90%-ban mindenhol így van.Nálunk is!!!

Mi egy háztartásban éltünk,mikor a fiam megszületett,és az anyósomnak voltak ilyen kijelentései,hogy majd ő vigyáz a gyerekre,hogy nekem legyen időm,mosni takarítani,főzni.Az ő háztartását vezetni!!!

Meg ,hogy majd bejön éjjel,ha sír agyerek,és átviszi magukhoz,hogy a férjem tudjon aludni!!

Na mondom,itt álljunk meg egy pillanatra!!!!!Meg ne próbálja,hogy benyit hozzánk éjjel,vagy elveszi a gyereket,hogy nekem legyen időm a MUNKÁRA!!!

Inkább azzal segítene,hogy átvállal minden munkát,hogy ÉN lehessek a gyerekemmel!!Természetesen megsértődött,és csak akkor rendeződött valamelyest a helyzet,mikor fel költöztünk a tetőtérbe,külön bejárattal.Addig nem fogadta el,hogy külön család vagyunk.

2009. jún. 4. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!