Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9. hétben vagyok, és még...

9. hétben vagyok, és még dolgozom! Meddig legyek még a vendéglátásban?

Figyelt kérdés
A hétvégék egyre húzósabbak, de még nem mondtam meg benn, hogy baba lesz, mert volt már egy vetélésem. És a 12. hétig nem is akartam megmondani, de egyre nehezebben megy a munka! Amikor sok a meló, akkor pedig szúrkál a hasam. Ez vegyem jelnek? 1 hét múlva megyek dokihoz, akkor már a 10. hétben leszek, kiirasssam magam? Félek, hogy ha megint elvetélek, akkor mi lesz...
2008. ápr. 7. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Addig dologzz, amíg bírod, de árásodból az derül ki, hogy jobb lenne, ha pihennél és nem erőltetnéd meg magad. Gondolom nem akarsz megint elvetélni.

Vigyázz magadra.

Beszélj a főnökkel, hátha tud valami kevésbé megerőltető melót adni ha nem, akkor menj haza pihenni mindkettőtök érdekében.

2008. ápr. 7. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A vendéglátásban szerintem ne dolgozz tovább,pláne ha volt már vetélésed.Írasd ki magad a saját érdeketekben.Amúgysem ideális munkahely ez terhesen,egész nap trappolni,füstöt szívni,16 órákat dolgozni,mindenféle embert elviselni..stb...ne kockáztass szerintem.

Miért nem mész el most dokihoz,ha ilyen gondod van csak fogad azonnal.Ha nem,keress másikat.

Sok sikert,gratula a bébihez:)

2008. ápr. 7. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed nem megy hagyjad.Bár nem írtad,hogy milyen jellegű helyen dolgozol.Egy füstös kocsmában nem maradnék annyira,mint egy szolíd étteremben.Ha van már kiskönyved nyugodtan mond meg a főnöknek.Nekem az első trimeszterben elég húzós vérnyomás eséseim voltak,és jobb ha tudják,hogy miért ájultál el,vagy mitől vagy rosszul,és nem ijednek meg fölöslegesen.
2008. ápr. 7. 18:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy cukrászdában dolgozom, igaz van dohányzó része is, de az távol van a pulttól....
2008. ápr. 8. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!