Kell UH a terhesség megállapításához? Vagy elég a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Holnap mennék, de csak d.után tudok, viszont uh csak délig van2012. febr. 14. 12:12
1/5 anonim válasza:
Megvizsgál, majd utána elküld UHra.
2/5 anonim válasza:
Az orvos utal be UH-ra, vizsgálat után. Ráérsz utána elmenni UH-ra valamikor amikor ráérsz. Utána védőnő.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, csak elég messze van a kórház ezért ha gondoltam hogy akkor máskor megyek.Mikor egyúttal letudom a kettőt.
Meg nagyon izgulok már:)
2012. febr. 14. 12:18
4/5 anonim válasza:
Igen, kell. A nőgyógyász megvizsgál, és ad beutalót UH-ra (legalábbis nálunk így volt, mikor én voltam a nyáron. Azóta már itt is van UH helyben.). Szóval a védőnőhöz csak akkor tudsz elmenni kiskönyvért, ha van egy UH-s leleted, hogy élő embrióról van szó (tehát szívhang is van). Ezért nem érdemes túl korán sem elmenni, úgy kb. a 7 hétre szokták mondani (az utolsó mensitől számolva), akkor általában már látható, hallható. Én 6 hét 4 naposan voltam, és már volt szívhang.
Nyugalom és gratulálok!
35h kismama
5/5 anonim válasza:
Mi van ha magánrendelőbe mennél,ott egy füst alatt meg lehetne oldani.Én is oda járok,és nem is vizsgált a doki,hanem egyből uh,én 7 hetesen voltam,kaptam egy papírt mely szerint kismama vagyok,aztán irány a védőnő!Szerintem így egyszerűbb,de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!