Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Uh kép, szerintetek fiú vagy...

Uh kép, szerintetek fiú vagy lány?

Figyelt kérdés

Oké, lehet elég egyértelmű, de egyik barátnőmnél végig tévedtek a dokik. Bekarikáztam a lényeget.:P

[link]

2012. febr. 13. 10:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Most már tuti, hogy lány! Mikor írod meg?
2012. febr. 13. 11:43
 12/24 A kérdező kommentje:

Miután feltöltöttem ez első képet, kicsit megijedtem, hogy még akár fiú is lehet:P

Kiscsajt várunk 3 különböző orvos szerint, de nagyon kíváncsi voltam, hogy itt is annak látjátok e.

Ma olvasgattam a neten, hogy a kislányt elvileg soha nem mondják 100%-ra..beültem a kis fotelembe, és kicsit lesápadtam a gyönyörűen megcsinált tök rózsaszín babasarkon:D

Meg hát ott van a barátnőm is mint példa.

Hát remélem nem növeszt semmit most már..igaz a legfontosabb, hogy egészséges legyen..(de basszus, olyan jó rózsaszín pihenőszéket vettünk neki :D)

Most 35 hetes leszek, nemsokára 100%-ra kiderül:)

Köszönöm, a válaszokat, mindenkinek megy a zöld kis mancsocska. ;)

2012. febr. 13. 11:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korrekt puncinál már nem kell meglepetésre számítanod :-) Amúgy most gratuláltam magamnak, hogy milyen profi ultrahang szakértő lettem.
2012. febr. 13. 11:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ilyen a kukis 100000% 4D-n mondták, úgyhogy a tiéd tuti lány:)))

[link]

2012. febr. 13. 12:35
 15/24 A kérdező kommentje:

13-as válaszoló: Igen egyből ráállt a szemed:) Nagyszüleimnek mikor megmutattam a 4D-s felvételt, 20 perc után megszólalt nagyapám, hogy a babát is lehet majd látni? :D Hát igen..kell egyfajta rálátás:)

14 válaszoló: Hát igen..itt egyértelműen látszik a kukaca. Ha jól látom a lábai égnek állnak a kis manónak.:))

Nagyon édi:P

2012. febr. 13. 13:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Szia. gratulálok a kis puncishoz! Nálunk az első 19 hetesen derült ki hogy lány. Onnantól kezdve valahogy nem is gondoltam rá hogy fiú is lehet. Most a második bébit várjuk, már a 15 hetes ultrahangon látszott a kuki, most pedig 30. hetesen is kukis! :D Még annak idején lányomnál mikor szülni mentem nem is volt fiú nevem. Szóval ha véletlen meglepett volna minket egy kukival, nagyon meglepődtünk volna! :D Nálunk is minden rózsaszín volt már mikor tudtuk hogy lány lesz! :D Boldog babavárást és könnyű szülést!
2012. febr. 13. 15:03
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Első baba és már nagyon várjuk, most leszek 35 hetes..lassan vége.

Igazából nekünk sincs fiú nevünk..szóval ha fiú ha lány Liliána lesz a neve:p

Gratulálok neked a 2. babához is, örülnék ha a 2. baba nekem is fiú lenne majd. De ha lány lenne az sem gond...párom úgyis mindig háremet akart:D /bár lehet nem ilyen formában.../

Boldog babavárást neked is, és gyors fájdalommentes szülést:)

2012. febr. 13. 15:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelműen kislány..:)Gratulálok..

Összehasonlításként itt egy kép a 31 hetes kukacosomról,aki most már lassan 3 hós és itt szuszog a vállamon:)

[link]

Kitartást és könnyű gyors szülést kívánok!

2012. febr. 13. 16:29
 19/24 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kisfiadhoz, már én is nagyon várom, hogy itt szuszogjon mellettem a kislányom!:)

És hát tényleg egyértelmű az Uh képen mait feltöltöttél, hogy kisfiú...azaz..húú mekkora a golyója:D Elég látványos és összetéveszthetetlen:D

Köszönöm neked is képet:)

Jó babázást:)

2012. febr. 14. 15:41
 20/24 anonim ***** válasza:
a fütykös alulról nem így néz ki...
2012. febr. 15. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!