Uh kép, szerintetek fiú vagy lány?
Oké, lehet elég egyértelmű, de egyik barátnőmnél végig tévedtek a dokik. Bekarikáztam a lényeget.:P
Miután feltöltöttem ez első képet, kicsit megijedtem, hogy még akár fiú is lehet:P
Kiscsajt várunk 3 különböző orvos szerint, de nagyon kíváncsi voltam, hogy itt is annak látjátok e.
Ma olvasgattam a neten, hogy a kislányt elvileg soha nem mondják 100%-ra..beültem a kis fotelembe, és kicsit lesápadtam a gyönyörűen megcsinált tök rózsaszín babasarkon:D
Meg hát ott van a barátnőm is mint példa.
Hát remélem nem növeszt semmit most már..igaz a legfontosabb, hogy egészséges legyen..(de basszus, olyan jó rózsaszín pihenőszéket vettünk neki :D)
Most 35 hetes leszek, nemsokára 100%-ra kiderül:)
Köszönöm, a válaszokat, mindenkinek megy a zöld kis mancsocska. ;)
Nálunk ilyen a kukis 100000% 4D-n mondták, úgyhogy a tiéd tuti lány:)))
13-as válaszoló: Igen egyből ráállt a szemed:) Nagyszüleimnek mikor megmutattam a 4D-s felvételt, 20 perc után megszólalt nagyapám, hogy a babát is lehet majd látni? :D Hát igen..kell egyfajta rálátás:)
14 válaszoló: Hát igen..itt egyértelműen látszik a kukaca. Ha jól látom a lábai égnek állnak a kis manónak.:))
Nagyon édi:P
Köszönöm:)
Első baba és már nagyon várjuk, most leszek 35 hetes..lassan vége.
Igazából nekünk sincs fiú nevünk..szóval ha fiú ha lány Liliána lesz a neve:p
Gratulálok neked a 2. babához is, örülnék ha a 2. baba nekem is fiú lenne majd. De ha lány lenne az sem gond...párom úgyis mindig háremet akart:D /bár lehet nem ilyen formában.../
Boldog babavárást neked is, és gyors fájdalommentes szülést:)
Szerintem egyértelműen kislány..:)Gratulálok..
Összehasonlításként itt egy kép a 31 hetes kukacosomról,aki most már lassan 3 hós és itt szuszog a vállamon:)
Kitartást és könnyű gyors szülést kívánok!
Gratulálok a kisfiadhoz, már én is nagyon várom, hogy itt szuszogjon mellettem a kislányom!:)
És hát tényleg egyértelmű az Uh képen mait feltöltöttél, hogy kisfiú...azaz..húú mekkora a golyója:D Elég látványos és összetéveszthetetlen:D
Köszönöm neked is képet:)
Jó babázást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!