14/18 anonim válasza:
En csak magambol tudok kiindulni: en a vegen neztem ki kb igy, csak mar lecsuszott a pocakom.
Szoval pusztan magambol kiindulva 38 het, kisfiu es 9 kg.
15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Megmondom őszintén azért raktam ki viszonylag teljes képet, mert nagyon dundusnak éreztem magam az utóbbi napokba! (ami ezek szerint nagyon nagy butaság volt)!!!! 35. hét, kislány van a pociban és +13kg! :) És 24éves vagyok!
2012. febr. 10. 18:25
16/18 anonim válasza:
:) egyáltalán nem vagy dundus! Nagyon csini vagy,ne aggódj! Én 17 kg-ot híztam összesen,mire meglett a baba csak 5 kg maradt rajtam. Boldog Babavárást!
17/18 anonim válasza:
Dundus? :)
Most megnevettettél, mert nagyon csinos vagy, úgyhogy ne érezd magad dundusnak. :)
A 35 hetet eltaláltam, a nemét nem, de mondjuk abban soha nem voltam jó. :)
Na, akkor nem sok van már hátra!
Könnyű szülést!
18/18 anonim válasza:
Grat! Egyáltalán nem vagy dundus. Nekem 27 hetesen volt ekkora a pocakom, plusz 15 kg-al. Én dundus voltam. :)) Kellemes babavárást és könnyü szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!