17 éves vagyok, terhes, és hihetetlenül boldog! . Vagy csak megőrültem?
Gratulálok, legyetek nagyon boldogok!!! :)
Nem értem, miért írja folyton mindenki, hogy jaj, olyan fiatalok vagytok, mi lesz, ha elhagy a párod, egy kisbaba nagy felelősség, bla-bla-bla....
Mintha egy 30 évest nem hagyhatna ott a pasija, mintha később nem lenne nagy felelősség egy baba. Hát hagyjuk már!
Én is fiatalon akartam szülni, végül csak 29 évesen sikerült, de azért még annyira nem vagyok öreg. :D
Szerintem nem vagy őrült, ha boldoggá tesz az, hogy babád lesz. Meg van mindenetek, sőt ha igaz, még több is van, mint itthon sok idősebb embernek. Ne foglalkozz a negatív kritikával, örülj nyugodtan, és élvezd a kismamaságot.
Készülj fel, valóban nem lesz egyszerű, de hamar bele lehet jönni. :)
Ha terveztétek, és boldogság, és lesz pénz felnevelni, akkor miről is beszélünk?! Gratulálok!
Mindenféleképpen ketten mondjátok el, és legyetek felkészülve a reakciókra. Védjétek meg egymást, és a babát is! Ennyit tudok most írni.
Talán érdemes a 8. heti ultrahangig várni, amikor van szívhang.
A 11-es választ mintha én írtam volna! Annyi a javítanivalóm, hogy én 27-esen szültem az elsőt. :-)
Szóval nagyon sok boldogságot, és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!