Felfújódás ellen mit tehetek?
7 hetes vagyok és napok óta estére mindig felfújódok. Akkora a hasam, h. a környezetemnek már "gyanús" pedig ilyenkor még ez nem jellemző. A felfújódáshoz székrekedés párosul. Olvastam az eddigi hasonló kérdéseket, én sokat mozgok (főképp sétálok) sok gyümölcsöt eszek és sok gyümölcslevet ill. ásványvizet iszok. Már ha folyadékra nézek kipukkadok!
Mit tegyek?
ez a puffadás sajnos ennek a szép állapotnak a velejárója.nekem a rennie vált be.
boldog babavárást
Szia!
Nekem semmi sem vált be, a 6. héttől a 12 hétig ezzel szenvedtem. Mindent kipróbáltam, rostok, gyümölcslé, mozogtam is, de semmi. Az espumisan jó, ha használ, nekem az sem használt. Búzakorpát tettem joghurtba, ez talán enyhítette a tüneteket.
Viszont érdemes sokat inni (2-3liter), mert ez enyhíti a székrekedés tüneteit.
Egyedül a kamilla teát nem próbáltam ki, azt irták, az jó a székrekedésre. (Ezen kívül tamarinlax lekvár, és paraffin).
Sajnos ez "rossz" velejárója a terhességnek. De elmúlik 12. hét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!