Ha az első terhességnél nem lettek striáim a másodiknál is reménykedhetem?
Én hajlamos vagyok rá, ami a combot és a fenekemet illeti,már lány koromban voltak csíkjaim ott.
De az első ternességemnél nem lett egy sem a hasamon ennek ellenére. És az ikrekkel sem pedig 36 hétre születtek nem is kicsi súllyal. Úgyhogy szerintem is reménykedhetsz. :-)
Nekem a masodiknal lett, de mondjuk nem sok es nem is durva. Csak az alhasamon nehany vekony csik, nem is vorosedtek ugy ki, mint amilyet nehany pocakos foton latok. pl mar bikinialso is takarja.
Egyebkent strapabiro a borom, az alakom is lanykori maradt, a pocakom sem volt nagy a masodik babaval, sot, kisebb volt, mint az elsovel es mig az elsovel hiztam 25 kilot, addig a masodikkal csak 10-11 kilot es a masodik terhessegemet es arrol a sulyrol kezdtem, amirol az elsot, akkor is vekony voltam. Jah es 14 honap van a ket gyerek kozott, huszoneves votam mindkettovel. Egyik terhesseg alatt sem kenegettem kulon semmivel, csak a normal testapoloval.
Ezt csak azert irtam le, mert mint latod semmi sem indokolta volna a csikokat, nem hiztam sokat, nem lett oriasi pocakom, nem volt oregebb a borom, stb.
Viszont! A masodik babaval olyan feszes volt a pocakom vegig, mint egy kokemeny gumilabda, szinte majd szetcsattant, amikor 30. het utan nagyon mozgolodott a pici, a masodik babam sokkal, de sokkal tobbet mozgott, mint az elso es erosebben is, jart a hasam jobbrol balra. Es kb vegig lent volt, nem volt annyira fent, mint az elso terhesseg alatt, az alhasam feszult vegig. Szoval en erre fogtam a repedest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!