Mit jelent ez? A 18 hetes uh. Papíromra azt írták: lepény elhelyezkedés: mellső fal fundusban. Ez jelent valamit? Rosszat vagy jót? Vagy nincs is jelentősége?
Ó én nem értelek félre, hiszen látom a saját férjemet, és látom, hogy mennyire zsigerelik ki egy-egy ügyeletben. Tényleg borzasztó, és teljesen megértem a döntésed. Tuti, hogy nekem is lenne fogadott orvos, ha nem gondolnám azt, hogy a férjem észnél lesz és tudja, hogy mikor mi történik. Nem ez a szakterülete, de azért persze látott már pár szülést, meg ismeri a témát, és sok dolog van, amihez hozzá tud majd szólni. Szóval abszolút jó döntésnek érzem az orvosfogadást. :) Annyi jó még, hogy itt, ahol szülök, ő is sok embert ismer, meg mindenkitől azt hallom, hogy jók a klinikai orvosok, tehát remélhetőleg mi is jót fogunk ki.
Mi pont tegnap vettünk kiságyat, szőnyeget, pelenkázót, baldachint, ágyneműt, lakás még szétverve, elvileg jövő héten pakolunk vissza, onnantól tökéletes nyugi, gondolkozhatok a szülésen. Meg most kezdődik majd itt ilyen szülésfelkészítő, arra is eljárkálok majd, mert percre van tőlünk. Hátha felkészít kicsit. Felétek is tuti van ilyesmi! :)
De tök jó amúgy ez a babának vásárolgatás, nem? :)) Annyira tudom élvezni... :) Na hát most már akkor fiúnak kell lennie... Ha kék a kád, nincs mese! :D Egyébként én úgy tudom, hogy kislányt ritkábban tippelnek fiúnak, szóval jó esélyeitek vannak. :)
uuuu, én is attól tartok legjobban... nagynénémnek ikrei vannak, neki császármetszése volt, és olyan lassan gyógyult a seb szegénynek... mindenképp el akarnám kerülni. meg attól parázok még, hogy kivel kerülök egy szobába szülés után, meg lehet hülyeség, mert kicsi az esélye, de attól is félek, hogy a férjem ügyelni fog, mikor szülök... mert ha csak simán dolgozik, akkor bármikor el tud jönni, de ügyeletben... hát az necces...
ajjj én nagyon remélem, hogy nem lesz császár... ne legyen már... :D
Szia.
A vajúdásnál biztos bent lesz, de hogy a szülésnél ott lesz-e azt még nem tudjuk. Én rábíztam a dolgot, bár eleinte elzárkóztam tőle, hogy ott legyen, de minél jobban közeledik az idő úgy érzem annál jobban szükségem van rá :) Ő meg már azt sem tudja mi van :D szegény. Nálatok bent lesz, ugye azt mondtad meg, hogy félsz attól, hogy ügyeletes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!