Nőgyógyászt keresek Debrecenben. Papíron vidéki vagyok, de már 3 éve Debrecenben élek. Számít ez valamit?
Ajánlhatom neked Dr. Jakab Attilát, én nagyon régóta hozzá járok. Itt a magánrendelési elérhetősége.
utolsó hozzászóló vagyok
Jakab dokinak van sztk-s rendelése is, ismerősöm hozzá járt.
Szerintem is nyugodtan választhatsz debreceni orvost, csak meg kell beszélned vele. Én az OTI-ban Székely Péter II-höz jártam (van I-es is, mert kettő van belőlük :). Nekem ő volt a körzetim, míg Debrecenben laktunk, és meg voltam vele elégedve, nagyon kedves volt mindig. (Azóta elköltöztünk, és orvost kellett váltanom, mert itt, ahol lakunk, nem vállal terhesgondozást, csak nőgyógyászati szűrést.)
Mondjuk szerintem ha babát terveztek, az is legyen szempont már most, hogy a Klinikán vagy a Kenézyben szüleszt-e a doki, és hogy te hol szeretnél majd szülni. Én például a Kenézyben fogok (remélem, egy-két napon belül most már...), és pont kapóra jött, hogy a körzeti orvosom is oda tartozott.
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!