11.14-es vagyok. Én is a Hipp Natalt iszom. Tényleg jó. Mondjuk én nem iszom állandóan csak " kúraszerűen". De bőven elég. Most volt cukorterhelésem és általános vérvételem és minden nagyon jó.
Az elején az Elevitet szedtem, de most már ha újra kezdeném a Pharmaton Matruelle-t szedném.
Én az orvosom tanácsára már a baba tervezése óta szedem, most 13 hetes vagyok. Most is minden vizsgálat alkalmával megkérdezi, hogy szedem -e, mert ugyan van a Femibionban, de az kevés.
2 hete viszont úgy jártam vele, hogy refluxom volt esténként, pont a kapszula bevétele után. Amúgy is utálom a halat, hát még így refluxosan, várandósan azt a halízt érezni a torkomban....szörnyű volt.
Most próbálkozom azzal, hogy napközben veszem be, egy könnyű joghurttal, hátha így nem lesz gond.
Járt már valaki így?
Amúgy egy viszonylag olcsó, 300 db-os kapszulát szedek, a nevét nem tudom fejből.
Akkor írom a saját tapasztalatomat íránta..Hát elég depresziósnak érzem magam,szedtem prozacot de sajnos ilyen gyogyszerek csak jobban tönkre vágtak...
Vettem omega3-at Scitec Nutrition gyártottol..Napi 3 szem Sokkat segitett ,szinte hihetetlen ,persz én szedtem Mellé
Mega Daily one-t és calcium magnesiumot és még c-vitamint.
Ugyhogy én csak ajánlani tudom!! ++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!