Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedtek + Omega 3 vitamint?

Szedtek + Omega 3 vitamint?

Figyelt kérdés
ha igen, milyet?

2012. febr. 2. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

11.14-es vagyok. Én is a Hipp Natalt iszom. Tényleg jó. Mondjuk én nem iszom állandóan csak " kúraszerűen". De bőven elég. Most volt cukorterhelésem és általános vérvételem és minden nagyon jó.

Az elején az Elevitet szedtem, de most már ha újra kezdeném a Pharmaton Matruelle-t szedném.

2012. febr. 2. 15:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Legelején szintén Elevitet szedtem, aztán LAdeevitet. most Hipp Natal. eszem sok gyümit, zöldséget. de szinte minden nap iszom a Hippet. most mégis tél an és nem árt a + vitamin! első vérvételnél több volt a vasam. 4 hét múlva lesz a 2. nagy vérvétel... kíváncsi leszek az eredményre..
2012. febr. 2. 16:27
 13/15 Szerénke41 ***** válasza:

Én az orvosom tanácsára már a baba tervezése óta szedem, most 13 hetes vagyok. Most is minden vizsgálat alkalmával megkérdezi, hogy szedem -e, mert ugyan van a Femibionban, de az kevés.

2 hete viszont úgy jártam vele, hogy refluxom volt esténként, pont a kapszula bevétele után. Amúgy is utálom a halat, hát még így refluxosan, várandósan azt a halízt érezni a torkomban....szörnyű volt.

Most próbálkozom azzal, hogy napközben veszem be, egy könnyű joghurttal, hátha így nem lesz gond.

Járt már valaki így?

Amúgy egy viszonylag olcsó, 300 db-os kapszulát szedek, a nevét nem tudom fejből.

2012. febr. 2. 17:00
 14/15 A kérdező kommentje:
ha nem felejted el,megnéznéd a nevét? nem lehetett egyszerű érezni a halízt, amúgy is kismamaként kényesebb az ember lánya:)
2012. febr. 2. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor írom a saját tapasztalatomat íránta..Hát elég depresziósnak érzem magam,szedtem prozacot de sajnos ilyen gyogyszerek csak jobban tönkre vágtak...

Vettem omega3-at Scitec Nutrition gyártottol..Napi 3 szem Sokkat segitett ,szinte hihetetlen ,persz én szedtem Mellé

Mega Daily one-t és calcium magnesiumot és még c-vitamint.

Ugyhogy én csak ajánlani tudom!! ++++

2012. jún. 28. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!