A babát pótolnám az ilyen hóbortjaimmal? Nektek is volt ilyen?
Mindig kitalálok valami olyat ami törődést igényel,amit pesztrálhatok!
Megőrülök egy kisállatért,és szobanövényt szeretnék!
A poén az egészben hogy nem vagyok oda az állatokért,pláne nem annyira hogy nekem legyen,a növényekről meg nem is beszélve!Sosem szerettem a cserepes növényeket!Ha kaptam,alig vártam hogy elszáradjon!
Bele gondolva ez csak azóta van amióta foglalkoztat a baba téma!
Szerintetek lehet?Volt nektek is így?
bocsi,első,hadd gratuláljak,szegény kutya,na mindegy.
Hát ebből kiindulva,ha gyereket akarsz ne vegyél kisállatot...
egyébként igen,mikor már érlelődött bennem a gondolat,lett kutyánk,aztán úgy egy évvel később pedig összehoztuk a babát is,de a kutya is velünk él,igaz kicsit kevesebb figyelemmel,de lassan már elég nagy lesz a gyerek és helyre áll az egyensúly...
Ha csak emiatt szeretnél kisállatot,mert gyerekre vágysz,ne tedd,mert egy állat nem egy zokni,amit ha megunsz utána eldobsz...Érte is egész életére felelősséget vállalsz..
2.
Nem tudom miért kellett lepontozni az első válaszolót!
Ismerősöm például 20 évig szeretett volna egy kutyát és mikor megvette rájött hogy mégsem neki találták ki,pedig utána olvasott,a környezetében lévő kutyákat is imádta,a kutyák is őt!A fene se gondolta volna hogy a sajátjával meg bibi lesz!Nem mellesleg gondoskodott arról hogy megtalálja neki a megfelelő gazdit,nem kidobta az utcára!Gondolom az első válaszolom se dobta utcára....
Ja és egy kutya az kutya,utálom mikor bármilyen szinten a gyerekhez van hasonlítva!
ÉS NEM EZ VOLT A KÉRDÉS!
Első vagyok!
Persze hogy nem lehet eldobni egy kiskutyát úgy, mint egy zoknit, nem is ezt írtam. Azt nem tettem hozzá, hogy a lakás ugyan kicsi, de maga a kutya is kicsi lett volna, még felnőttkorába is. Nem ez volt a fő ok. A fő ok az volt, hogy 10 hetes kölyökkutya létére nagyon durván megharapott mindenkit (rendesen véresre). Akkor telt be a pohár mikor sétáltatás közbe nekirontott és megharapott egy kislányt. Szóval a lakás hiába kicsi, elfért volna bőven, de ezt azért csak nem engedhettem meg, mivel mi is "gyúrtunk" már a gyerekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!