4 hetes terhes vagyok és már 2 hete megy a hasam. Mennyire normális ez, vagy nincs összefüggésben a kettő?
Figyelt kérdés
2007. júl. 31. 21:23
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen el kell,hogy menj az orvoshoz!Egyáltalán nem normális,ha valakinek ilyen sokáig van hasmenése lehet,hogy valami baci vagy vírus szaladgál benned,persze az is lehet,hogy csak a terhesség hatására reagál így a szervezeted,de nem éri meg játszani magad miatt sem, és persze a baba egészségét sem szabad kockáztatni.:)
2/3 anonim válasza:
szia, én 12 hetes vagyok, és terhességem alatt még egyszer sem volt normális székletem....
3/3 anonim válasza:
Az orvost én is tanácsolom, de lehet hogy csak méregtelenít a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!