Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 40. hétben vagyok és a pici...

Gabszem kérdése:

A 40. hétben vagyok és a pici még mindig nagyon sokat mozog. Sokszor órákon át megállás nélkül. Nektek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy a végén már keveset mozognak a babák helyszűke miatt. Remélem nincs valami gond!
2012. jan. 28. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Ilyen volt, bár egyikkel se húztam a 40. hétig:)

Mindkettő aktív volt a szülés előtt is.

2012. jan. 28. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Igen, volt mindkettőnél ilyen. Nagyon sokat mozogtak a szülés előtti napon is,aznap is, sőt még vajúdás közben is. Én is pontosan szültem, 39+6nap ill 40+1nap.
2012. jan. 28. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:

En mindket babamat kereken 39 hetes terhesen szultem. Az idosebbik is vegig mozgott, vagyis inkabb csak feszkelodott, de rendszeresen, folyamatosan ereztem.

A masodik baba is vegig mozgott, de valahogy erosebb, lenduletesebb mozgasok voltak, nem csak feszkelodes.

Mondjuk az elso tobb, mint fel kiloval nagyobb sullyal szuletett, gondolom O azert maradt meg a feszkelodesnel, mert nagyobb mozgasra tenyleg nem volt helye mar.

De a lenyeg, hogy mozgott vegig sokat.

2012. jan. 28. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
40+6 napra indították a szülést nálam. Még a szülőszobán is ficánkolt. :)
2012. jan. 28. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták,mielőtt megszületni készül,előtte való 1-2 nap már nem igazán mozgolódik.Így mikor 40+2 voltam és este hullámzott a pocakom,mint a tenger,letettem róla,hogy hamarosan babázunk :)Másnap délután fél 2-kor a kezemben volt:)))Szóval had ficánkoljon,legalább tudod,hogy jól érzi magát,és bármikor megszülethet :)
2012. jan. 28. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a 38. és a 39. héten szültem.
2012. jan. 28. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Napra pontosan jöttek a fájások és még volt h a fájások között is rugdosódott aranyom :) persze nem a végén :)
2012. jan. 28. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!