Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire pontossan mondja meg...

Mennyire pontossan mondja meg az ultrahang a magzat korat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Sokat tévedhet. Akár 2-3 hetet is csalhat, attól függ, milyen gyorsan nöl a baba. Nekem mindig nagyobb volt, pedig pontosan tudom a fogantatást. Általában nagyobbak szoktak lenni a babák uh szerint.
2012. jan. 27. 18:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Ertem es koszonom a valaszodat!nekem azt mondtak h 5 hetes vagyok az lehetetlen h esetleg 7 hetes legyek ugye????megegyszer koszonom a valaszodat :)
2012. jan. 27. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen. Nekem azt mondták 6+3hetes vagyok. Ez pedig nem lehetséges, mert ha tényleg csak annyi lennék, akkor az első pozitív tesztem 2 hetes terhesen lett volna, ami ugyebár a fogantatás ideje. Szóval én tuti hogy több hetes vagyok, de szerintem még kicsi volt azért mérte félre.
2012. jan. 27. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Az elsö pár hétben én ugy tudom, a mensit veszik alapul. Nekem az elsö eltérés a 10 hetes uhon volt, majd a 12 hetesen ez nagyobbra nött.
2012. jan. 27. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Nekem kb. félidőig 1-2 nap eltéréssel stimmelt az ultrahang. (Pontosan tudom, mikor fogant a baba). Persze ha a doki mensi alapján számol, akkor hatalmas eltérések lehetnek (nálam pl. nem félidőben volt peteérés, hanem a 22. napon. Innentől kezdve a mensi alapján számolt kor messze nem stimmelne.. A méretből kb. a 18. hétig pontosan meg lehet állapítani a baba korát. Találsz erről adatokat a neten.
2012. jan. 27. 21:27
 6/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a segitseget! :)
2012. jan. 27. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

A magzat korat nagyon pontos meressel a crl-bol (ulomagassagbol) a 10-14. het kozott meg lehet hatarozni. Szinte napra pontosan. Utana ez mar nem mervado, mert akkor mar megmutatkoznak a genetikai elteresek.

Elotte meg azert nem lehet pontosan, mert kicsi meg az embrio es nem annyira lehet jol merni a crl-t. Petezsak meretebol max csak kovetkeztetni lehet szinten.

2012. jan. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!